Investment management

Investment management door APF International kenmerkt zich door een proactieve en betrokken aanpak. We combineren data en marktkennis met commercieel instinct voor de best renderende investeringsmogelijkheden. Onze klanten waarderen onze snelle en flexibele manier van werken, waarbij we praktisch en creatief inhaken op hun wensen.

NieuwevaartAmsterdam

Een joint venture tussen APF International en Angelo, Gordon & Co, verwierf het leegstaande, gedateerde kantoorgebouw eind 2015, voor een bedrag van ca. €14 miljoen met als doel deze te transformeren naar een high-end en duurzaam (BREEAM Very Good) kantoorgebouw. Conform de doelstelling bij aankoop heeft de joint venture – na een fors renovatieplan – het gebouw verhuurd aan softwarebedrijf Oracle ten behoeve van haar “Cloud Center” en verkocht aan TH Real Estate voor ruim €53 miljoen.

Joint venture met buitenlandseinvesteringspartner

In 2015 heeft joint venture tussen Ares Management en APF International 18 kantoorgebouwen aangekocht met een opportunistisch profiel. Een totaal metrage van 150.000 m² waarvan ruim 60.000 m² leegstond. Sinds aankoop is het merendeel van de gebouwen in de portefeuille duurzaam gerenoveerd, ge-herpositioneerd voor de verhuur, verhuurd of getransformeerd. Conform business plan is een aantal gebouwen direct verkocht, de meeste gebouwen zijn na waarde toevoeging, al dan niet na nog een periode van kasrendement, verkocht. Deels heeft verkoop plaatsgevonden op basis van gestructureerde (portefeuille) processen, deels op basis van off market transacties. De doelstelling van het fonds is ruimschoots overtroffen.

Y-PointAmsterdam

Een joint venture tussen APF International en Angelo, Gordon & co, verwierf het kantoorgebouw ‘Y-Point’ begin 2017 met als doel deze te transformeren naar een high-end, toekomstigbestendig kantoorgebouw. Het gebouw van ca. 7.200 m² v.v.o. is gelegen aan de Van Diemenstraat in de Oude Houthaven te Amsterdam.

Uitbreiding, huurverlenging en verkoopdistributie centrum Timberland

APF heeft het huurcontract van het bestaande Europese distributie centrum van Timberland (39.000 m²) verlengd alsmede met een nieuw huurcontract gesloten voor de uitbreiding van 13.000 m². Hiermee is een langjarig huurcontract gesloten met een totaal oppervlak van 52.000 m². Middels een Design & Build overeenkomst met de aannemer is dit project binnen zeven maanden gerealiseerd.

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International