APF International

Over

In de eerste jaren na oprichting heeft APF met name private vastgoedfondsen geïnitieerd, sinds 2008 hebben de investment management activiteiten, op basis van mandaten van buitenlandse investeerders, een vlucht genomen en acteert APF steeds vaker als co-investeerder in vastgoed met een opportunistisch karakter.

Hieruit blijkt dat APF wordt gezien als een betrouwbare en loyale partner die niet enkel vanaf de zijlijn meedenkt maar juist actief betrokken is en blijft gedurende het gehele traject. Relaties omschrijven ons dan ook als creatief, ondernemend, betrouwbaar en pragmatisch. APF heeft inmiddels ruim 1.3 miljard euro waarde aan vastgoed onder management.

Visie

Het succes van APF International is evidence based. De afgelopen jaren hebben wij succesvol vastgoedfondsen geïnitieerd, in de markt gezet en afgerond. APF analyseert de ontwikkelingen in de markt. Wij signaleren kansen die anderen niet zien of anders inschatten en durven bijvoorbeeld anticyclisch te investeren. Dit resulteert in onderscheidende beleggingsproducten met het doel dat wij gezamenlijk voor ogen hebben: doordachte investeringen met een reëele rendement risico verhouding.

Elke kans in de vastgoedmarkt vraagt om een eigen aanpak en wordt door daadkrachtig handelen benut. Wellicht tegendraads en tegen de heersende tendensen in de vastgoedmarkt in, maar op de manier zoals APF en haar partners deze voor ogen hebben. Ons doel is om voor te blijven lopen op trends en hierop onze visie door te ontwikkelen.

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International