Wij streven ernaar om lange termijn waarde te creëren voor onze investeerders

APF heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van kapitaal van zowel vermogende particulieren, family offices, (buitenlandse) investeerders als institutionele partijen naar de beste vastgoedinvestering.

Over APF International

APF International is een onafhankelijk manager, volledig in eigendom bij de directie, van vastgoedfondsen en investeringen. Het vastgoedlandschap is constant in beweging. Om te blijven excelleren vraagt dit om expertise en ondernemerschap gestoeld op rotsvaste principes.

In de beginjaren lag de primaire focus op het initiëren en managen van private APF vastgoedfondsen. Sinds 2008 hebben de investment management activiteiten, op basis van mandaten van buitenlandse investeerders, een vlucht genomen en acteert APF steeds vaker als co-investeerder in vastgoed met een opportunistisch karakter.

Hieruit blijkt dat APF wordt gezien als een betrouwbare en loyale partner die niet enkel vanaf de zijlijn meedenkt maar juist actief betrokken is en blijft gedurende het gehele traject. Relaties omschrijven ons dan ook als creatief, ondernemend, betrouwbaar, prettig om mee te werken en pragmatisch.

APF heeft inmiddels ruim 1.4 miljard euro waarde aan vastgoed onder management. Daarnaast is APF (re)development als ontwikkelpartner betrokken bij diverse ontwikkel initiatieven.

Onze visie

De afgelopen 15 jaar heeft APF meerdere vastgoedfondsen succesvol geïnitieerd, in de markt gezet en afgerond. Het investeren in woningen en werkomgevingen, en dit in de prettigste leefomgevingen, staat bij ons hoog in het vaandel. Door een combinatie van onze jarenlange ervaring en constante analyse van de markt zijn wij in staat vroegtijdig kansen te signaleren. Ons anticyclisch denken geeft ons de voorsprong en het inzicht dat wij nodig achten om voorop te blijven lopen in de markt met het oog op het hoogst haalbare en duurzame rendement.

Het succes van APF International is evidence based, de afgelopen jaren hebben wij succesvol vastgoedinvesteringen geïnitieerd, gemanaged en verkocht. Sinds oprichting is APF betrokken bij ruim 3 miljard aan investeringstransacties. Ons doel is om voor te blijven lopen op trends en hierop onze visie door te ontwikkelen.

Dit resulteert in onderscheidende beleggingsproducten met het doel dat wij (gezamenlijk met onze investeringspartners) voor ogen hebben: doordachte investeringen met een reële rendement risico verhouding. Altijd met een oog voor nieuwe kansen.

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International