Recent Nieuws

APF International sluit huurovereenkomst met Essent in Life Office in Utrecht

United Legendz nieuwste huurder in gebouw Lighthouse op District West

Meijburg & Co verlengt huur in Amstelveen

Videoterugblik opening Central Park

De skyline van Utrecht heeft een nieuw icoon: Central Park. Dinsdag 5 en woensdag 6 oktober vond de feestelijke oplevering plaats. Aan André Kuipers (ESA-astronaut) de eer om het nieuwe kantoorgebouw symbolisch over te dragen aan de stad Utrecht, aan Eelco Eerenberg (wethouder gemeente Utrecht). Met de oplevering van Central Park is Utrecht een uniek en duurzaam kantoorgebouw rijker.

Up in the air
De oplevering werd gevierd met nieuwe huurders, samenwerkingspartners, makelaars en stakeholders. En waar kon dit beter plaatsvinden dan in het centrale, groene hart van het gebouw: het stadspark op 45 meter hoogte. Central Park bestaat uit ruim 28.500 m² kantoorruimte, 500 m² horeca en een stadspark.

Bekijk hier de aftermovie.

Duurzame aanwinst voor de stad
Het gebouw voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid, heeft een BREEAM Excellent-certificaat en wordt Paris Proof. ESA-astronaut André Kuipers benadrukte het belang van duurzaamheid: “Onze mooie planeet is kwetsbaar. Daarom moeten we er zuinig op zijn en actief blijven inzetten op duurzame gebouwen, zoals Central Park.” Eelco Eerenberg, wethouder gemeente Utrecht is blij met de komst van het nieuwe kantoor: “Door de jaren heen is het centrum van Utrecht de meest gewilde en meest stabiele werklocatie van ons land. Central Park past als grote kantorenlocatie met ruimte voor ontmoeting goed op deze plek.”

Ook huren in Central Park?
Op zoek naar een bijzonder, duurzaam, goed bereikbaar kantoor met spectaculair uitzicht over Utrecht? Er is nog ruimte beschikbaar, deelverhuur is mogelijk. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Beeldmateriaal: Nico Alsemgeest

Recent Nieuws

APF International sluit huurovereenkomst met Essent in Life Office in Utrecht

United Legendz nieuwste huurder in gebouw Lighthouse op District West

Meijburg & Co verlengt huur in Amstelveen

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International