Recent Nieuws

APF International sluit huurovereenkomst met Essent in Life Office in Utrecht

United Legendz nieuwste huurder in gebouw Lighthouse op District West

Meijburg & Co verlengt huur in Amstelveen

APF International en Verdon Capital sluiten Joint Venture voor de verwerving van 142 appartementen in Rijswijk

Verdon Capital en APF International hebben overeenstemming bereikt met Veluwezoom Verkerk Bouw & Ontwikkeling (onderdeel van VolkerWessels) over de verwerving en transformatie van het voormalige kantoorpand aan de Burgemeester Elsenlaan 321 in Rijswijk. Het nieuwe appartementencomplex ‘De Havenmeester’ ligt op een centrale, goed bereikbare plek in het Havenkwartier in Rijswijk. Het Havenkwartier zal de komende jaren transformeren naar een gemengd gebied voor wonen, werken en recreëren.

Het transformatieplan ‘De Havenmeester’ is een ontwikkeling van Veluwezoom Verkerk Bouw en bestaat uit 142 vrije sector huurappartementen, onderverdeeld in acht atelierwoningen, twaalf maisonnette woningen en 122 appartementen, met afmetingen variërend van 42 m² tot 114 m². Het totale metrage bedraagt ca. 9.500 m² GBO. Daarnaast beschikt het complex over 170 inpandige parkeerplaatsen.

Met de transformatie wordt duurzaam invulling gegeven aan de behoefte in de markt. Er wordt toekomstbestendig vastgoed gecreëerd; een plek waar mensen graag wonen. Het huidige kantoorgebouw krijgt een volledig nieuwe gevel, die met glooiende lijnen, hoge raampartijen en verhoogde plint een dynamisch stedelijk wooncomplex zal vormen.

Het complex voldoet aan de nieuwste normen van duurzaamheid en wordt o.a. gasvrij opgeleverd. De appartementen worden verwarmd en gekoeld door middel van een duurzaam energiesysteem, bestaande uit een combinatie van warmtepompen en dry-coolers. De appartementen worden medio 2023 opgeleverd.

Dit is de eerste aankoop binnen de joint venture van APF International en Verdon Capital. Doelstelling is om de woonportefeuille in de nabije toekomst verder uit te breiden.

Hierbij kan zowel bestaand vastgoed worden aangekocht als projecten in de ontwikkelfase worden geacquireerd.

Recent Nieuws

APF International sluit huurovereenkomst met Essent in Life Office in Utrecht

United Legendz nieuwste huurder in gebouw Lighthouse op District West

Meijburg & Co verlengt huur in Amstelveen

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International