Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Groen licht herontwikkeling kantoorgebouw ‘DW02 Lighthouse’ in District West

Start 1e fase transformatie 100.000 m² kantoren en voorzieningen in Sloterdijk Amsterdam

Vandaag ondertekenden een joint venture tussen Angelo Gordon en APF International de aannemingsovereenkomsten met Biltz Bouw & Onderhoud en Totalklima voor de transformatie van het kantoorgebouw ‘DW02 Lighthouse’. Het gebouw aan de Basisweg 30 in Amsterdam Sloterdijk wordt fors verduurzaamd en uitgebreid naar een hoogwaardig kantoor van 13.000 m². Hiermee is de volgende stap van de herontwikkeling van District West een feit. De komende jaren wordt het gebied getransformeerd naar een dynamische stadswijk met ruim 100.000 m² kantoren en voorzieningen. De bouw start in de eerste week van oktober. Volgens planning wordt ‘DW02 Lighthouse’ eind 2023 opgeleverd.

Hoogbouw van hoog niveau

‘DW02 Lighthouse’ krijgt een nieuwe oriëntatie aan het centrale plein van District West en wordt voorzien van een indrukwekkende entree met een glazen atrium. De constructie van de uitbreiding wordt volledig in hout uitgevoerd en biedt ruimte aan verschillende dakterrassen. ‘DW02 Lighthouse’ heeft een spectaculair uitzicht over de Amsterdamse Haven en de stad Amsterdam. Er komen kantoren van 20 m² tot 1.500 m² per verdieping. Dit maakt het gebouw zeer geschikt voor een levendige mix aan huurders, van start-ups tot corporates. Om huurders en medewerkers van alle gemakken te voorzien, wordt het gebouw uitgerust met gedeelde faciliteiten, zoals een centrale receptie, meeting rooms en een restaurant.

District West: de nieuwe standaard

De kantoorgebouwen in District West worden (her)ontwikkeld met een hoge ambitie op het gebied van ESG (Environmental, Social en Governance). Het wordt een duurzame en resort-style werkomgeving waar ambitie en inspiratie hand in hand gaan, op nog geen 500 meter van Station Sloterdijk. Naast een inspirerende en comfortabele werkplek, worden huurders en medewerkers door actief community management gefaciliteerd in onderlinge ontmoetingen en uitwisseling van kennis. District West biedt een compleet pakket aan services en programmering, die het welzijn van de huurders bevordert. Mediahuis Nederland is al gevestigd in District West.

Growing the new standard, embracing the future

www.districtwestamsterdam.nl

Benthem Crouwel, CBRE, Colliers, DRS, Port of Amsterdam, Parallel, ZUS

Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International