Recent Nieuws

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Kantoorruimte gelegen op de vierde verdieping aan het Stadhuisplein 70A te Gorinchem is succesvol verhuurd

Primevest Capital Partners tekent huurovereenkomst 570 m² kantoorruimte Central Park Utrecht

Investment manager Primevest Capital Partners heeft een langdurige huurovereenkomst getekend voor een nieuw kantoor van 570 m² op de 7e verdieping van het kantoorgebouw Central Park. De circa 20 medewerkers verhuizen in het eerste kwartaal van 2023 naar hun nieuwe kantoor in het Utrecht Central Business District, direct gelegen naast het Centraal Station.

Gedeelde ambities ESG

Primevest Capital Partners streeft naar een consistente benadering van ESG in alle kantoren, bedrijfsonderdelen en fondsen. Peter Helfrich, Managing Director Primevest Capital Partners: “Onze visie is om steden toekomstbestendig te maken door betere connectiviteit, mobiliteit en stedelijke leefbaarheid te realiseren: veilig, slim en met oog voor mens en milieu. Central Park is met de hoge standaard op het gebied van duurzaamheid, innovatie en welzijn een goede match. Daarnaast bieden we onze medewerkers met dit nieuwe kantoor een comfortabele en inspirerende werkomgeving met prachtig uitzicht, gelegen op een goed bereikbare en centrale locatie.”

Groen en duurzaam

Central Park valt op door het stadspark in het hart van het gebouw, maar ook op het gebied van duurzaamheid. Het gebouw heeft een BREEAM Excellent-certificaat en wordt naar verwachting in energieverbruik Paris Proof. Het gebouw is uitgerust met energiebesparende (klimaat)installaties, zonnepanelen, een WKO-installatie op 50 meter diepte en heeft een energielabel EPU A++++. Smart technologie met slimme gevels, lichtsensoren en de grote hoeveelheid laadpalen voor elektrische auto’s en fietsen zorgen voor gebruiksgemak en een aangenaam binnenklimaat.

Reeds gevestigde huurders

Central Park bestaat uit ruim 28.500 m² kantoorruimte, 500 m² horeca op de begane grond en een stadspark op de 11e en 12e verdieping met meer dan 40 bomen en 1500 planten, looppaadjes en zitplekken. Reeds gecontracteerde huurders zijn onder andere ABN AMRO, McDonald’s, Zanders, Trengo, Overtaal, PepsiCo, Colliers en IWG. De 23 verdiepingen zijn ruim opgezet met hoge plafonds en grote raampartijen, en hebben ieder een verhuurbaar vloeroppervlakte van 1.350 m². Deelverhuur in kleinere units is mogelijk. Er is nog ruimte beschikbaar. Meer weten? Neem dan contact met ons op via www.centralpark-utrecht.nl/contact

Advisering en begeleiding verhuurproces

Central Park is ontwikkeld door de joint venture Angelo Gordon en APF International. Bouwinvest is sinds vorig jaar eigenaar en verhuurder van het gebouw. In het verhuurproces adviseerde Cushman & Wakefield Angelo Gordon en APF International, in samenwerking met JLL en Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting. Savills adviseerde Primevest Capital Partners.

www.centralpark-utrecht.nl

Recent Nieuws

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Kantoorruimte gelegen op de vierde verdieping aan het Stadhuisplein 70A te Gorinchem is succesvol verhuurd

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International