Recent Nieuws

Bestemmingsplan Muntgebouw in Utrecht onherroepelijk

Yoga op 90 meter hoogte in Central Park

APF verwerft dierenkliniek voor niche fonds

APF is verheugd dat het project ‘The Dialogue’, een woningcomplex met 430 woningen in Amsterdam, in de volgende fase van realisatie komt.

De afgelopen drie jaar hebben initiatiefnemers APF International en Angelo Gordon in goede samenwerking met Amvest en de Gemeente Ouder-Amstel gewerkt aan het vergunningstraject hiervan. Jaren stond het gebouw leeg en had het haar bestaande functie verloren. APF/AG kochten het volledig leegstaande kantoorgebouw van 16.000 m2 VVO op risico. APF had architect Cruz y Ortiz Arquitectos geselecteerd om de nieuwe plannen te ontwerpen. Met de transformatie naar woningen wordt opnieuw invulling gegeven aan de behoeftes van de stad: realisatie van woningen!

Een groot gedeelte van het project bestaat uit betaalbare woningen door de toevoeging van voldoende sociale woningen en woningen die vallen in het middensegment huur. APF is in de directe omgeving initiatiefnemer van meerdere ontwikkelingen.

 

Op 1 oktober 2020 heeft APF/AG de ontwikkeling verkocht aan Amvest en COD. Op 4 februari jl. hebben deze partijen de anterieure overeenkomst getekend voor deze ontwikkeling met de gemeente Ouder-Amstel. APF feliciteert partijen met deze belangrijke stap en kijkt er naar uit om het eindresultaat te bewonderen zodra het gereed is.

Recent Nieuws

Bestemmingsplan Muntgebouw in Utrecht onherroepelijk

Yoga op 90 meter hoogte in Central Park

APF verwerft dierenkliniek voor niche fonds

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International