Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Tree of Hope onthuld op District West terrein Amsterdam Sloterdijk

Op vrijdag 2 april is ‘Tree of Hope’ ontstoken op het District West terrein in Sloterdijk. Op de dag dat normaal gesproken het festivalseizoen zou losbarsten. Tree of Hope is een tijdelijk kunstwerk van 30 meter hoog. Een optimistisch symbool en hart onder de riem, van en voor de festival- en eventindustrie. De boom bloeit op de vruchtbare grond van District West, om kleur te geven aan een nu nog grijs stuk Amsterdam Sloterdijk. De toon voor de herontwikkeling van onze nieuwe kantorenlocatie is gezet.

District West
District West ligt aan de basisweg 30 in Sloterdijk Amsterdam. Een onontdekt, industrieel gebied dat we de komende jaren gaan vernieuwen tot een creatieve, stedelijke kantorenlocatie. In nauwe samenwerking met PEAK Development, CBRE Development Services, Benthem Crouwel Architects en ZUS landschapsarchitecten worden de plannen voor het gebied verder uitgewerkt.

 

 

 

Tree of Hope
Twee reusachtige handen verbinden zich als stam en de kruin bestaat uit een zwerm paradijsvogels die wordt vrijgelaten om uit te vliegen. Samen vormen zij Tree of Hope, gemaakt door de makers uit de Nederlandse festivalindustrie. Een uiting van hoop tot de dag dat het weer mag. De boom is geplant door brancheorganisatie Vereniging van EvenementenMakers (VVEM) en District West. VVEM is de verbindende ambassadeur van Tree of Hope en vertegenwoordigt de gehele Nederlandse evenementen- en festivalbranche. De Tree of Hope is tot in ieder geval 1 juli te zien op het District West terrein.

Onthulling
Typhoon heeft Tree of Hope onthuld met een ‘spoken word’. Bekijk de onthulling op de website van District West.

Growing the new standard, embracing the future
www.districtwest.amsterdam

Fotografie: Bart Heemskerk

Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International