Recent Nieuws

MAX OFFICES

Central Park in Utrecht bereikt met 90 meter hoogste punt

Interview in Stationslocaties 2020/2021 over Central Park

Parq Residence in Wassenaar opgeleverd

De 35 royale en moderne appartementen in het Rijksmonument en voormalig Johannahuis (circa 10.000 m² BVO) in Wassenaar zijn recentelijk opgeleverd aan haar nieuwe bewoners, die inmiddels hun intrek hebben genomen.

Parq Residence is een gezamenlijke ontwikkeling van Cordeel Nederland en APF International. De ontwikkeling bestaat uit 35 luxe appartementen; 26 daarvan bevinden zich in het monument, 9 appartementen zijn gerealiseerd in de nieuwe veugel. De prachtige details van het monumentale pand zijn behouden en met veel kunde en vakmanschap hersteld. Bijzondere eyecatcher is de monumentale entreehal met prachtige glas-in-loodramen. Daarnaast zijn er in de kelder van het complex 4 bijzondere wijnkelders gerealiseerd.

Tenslotte zijn de monumentale tuinen rondom het complex weer in oude luister hersteld. Onder het complex is plaats gemaakt voor een ondergrondse garage met 60 parkeerplaatsen.

Cordeel Nederland heeft als aannemer een prachtig project gerealiseerd met een hoogwaardig afwerkingsniveau. Solvast was namens partijen verantwoordelijk voor de ontwikkeling.

Recent Nieuws

MAX OFFICES

Central Park in Utrecht bereikt met 90 meter hoogste punt

Interview in Stationslocaties 2020/2021 over Central Park

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International