Recent Nieuws

De verkoop van The Harbour House appartementen gaat van start!

BREEAM Very Good certificaat voor Treehouse Utrecht

District West zet in op duurzaamheid en ESG: Houten uitbouw Lighthouse gereed!

Boekhoudkantoor Entrpnr is een nieuwe huurder in Le Mirage Utrecht

Vanaf 1 maart 2023 betrekt boekhoudkantoor Entrpnr een gedeelte van de 14e verdieping van het kantoorgebouw Le Mirage, met prachtig uitzicht op de stad Utrecht. Entrpnr huurt een ruimte van circa 176 m² en bijbehorende parkeerplaatsen in het multi-tenant kantoorgebouw ‘Le Mirage’ aan het Vliegend Hertlaan 15-97 in Utrecht. 

Entrpnr Finance B.V. is een van de meest innovatieve administratiekantoren van Nederland. Met de modernste software biedt zij meer dan 2000 zzp’ers en ondernemers in het mkb real-time inzicht in hun financiële data. Daarnaast levert Entrpnr, via een eigen ondernemersportal en een breed netwerk van expert-partners, ondernemers aanvullende ondersteuning op het gebied van belastingen en financieel management, boekhouding, marketing, sales, ICT en personeel.

Le Mirage is een van de meest herkenbare kantoorgebouwen van Utrecht, mede dankzij de 21 verdiepingen en de internationale allure. Het hoogwaardige kantoorgebouw biedt veel gemeenschappelijke faciliteiten in de entree, het hart van het gebouw. Hier is een koffiebar met uitgebreide lunchfaciliteiten en een lounge met voldoende aanlandwerkplekken. Verder is er een bemande receptie en zijn er prachtige gemeenschappelijke vergaderruimtes gesitueerd.

In dit kantoorgebouw is nu nog slechts circa 885 m² beschikbaar op de 5e verdieping en 463 m² op de 11e verdieping. Voor interesse kunt u altijd contact opnemen.

Verhuurder APF International B.V. werd bijgestaan door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting in collegiale samenwerking met CBRE.

Recent Nieuws

De verkoop van The Harbour House appartementen gaat van start!

BREEAM Very Good certificaat voor Treehouse Utrecht

District West zet in op duurzaamheid en ESG: Houten uitbouw Lighthouse gereed!

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International