Recent Nieuws

APF verhuurt volledig kantoorgebouw in Leeuwarden aan ING Bank

Duurzame samenwerking District West en Vaanster

Manhattan Associates huurt kantoorruimte in Le Mirage Utrecht

Atradius verlengt huurovereenkomst David Ricardostraat 1

 Atradius huurt ca. 8.745 m² vvo aan de David Ricardostraat 1 in Amsterdam  

Aspen Real Estate Investments heeft een huurovereenkomst gesloten met Atradius voor de verlenging van ca. 8.745 m² v.v.o. kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen in het kantoorgebouw DR/1 gelegen aan de David Ricardostraat 1 in Amsterdam Riekerpolder. De huurovereenkomst is gesloten voor een langjarige periode. De begane grond en algemene ruimten zullen op hoogwaardige wijze worden gemoderniseerd met o.a. een coffee corner en vernieuwd restaurant met terras. Daarnaast wordt fors geïnvesteerd in het gebouw om weer te voldoen aan de nieuwe standaarden van technologie en comfort. Tevens streven partijen er naar om op te gaan voor het ‘Well Gold’-certificaat en BREEAM Excellent certificering om te behoren tot de top 10 procent kantoorgebouwen in Nederland die voldoen aan best practices op het gebied van milieueffecten en duurzaamheid. Per medio 2023 is nog ca. 5000 m² met 89 parkeerplaatsen beschikbaar voor de verhuur.

Atradius is één van ’s werelds belangrijkste kredietverzekeraars en marktleider in Nederland. Atradius biedt wereldwijd kredietverzekeringen, borgstellingen en garanties, incasso- en informatiediensten aan via strategische aanwezigheid in meer dan 50 landen. Sinds 2008 is Atradius gevestigd aan de David Ricardostraat in Amsterdam en met de moderniseringsslag die gepland staat is het gebouw weer klaar voor de toekomst, in lijn met de duurzaamheidsambities van Atradius.

JLL en Donker Vastgoed Advies adviseerden huurder Atradius bij de totstandkoming van de nieuwe huurovereenkomst met Aspen Real Estate Investments. APF International adviseerde Aspen bij de huurverlenging.

Recent Nieuws

APF verhuurt volledig kantoorgebouw in Leeuwarden aan ING Bank

Duurzame samenwerking District West en Vaanster

Manhattan Associates huurt kantoorruimte in Le Mirage Utrecht

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International