Recent Nieuws

APF International sluit huurovereenkomst met Essent in Life Office in Utrecht

United Legendz nieuwste huurder in gebouw Lighthouse op District West

Meijburg & Co verlengt huur in Amstelveen

Arla Foods opent in de zomer van 2024 nieuw kantoor in Central Park Utrecht

Arla Foods Nederland, internationale zuivelcoöperatie, heeft een langjarig huurcontract gesloten voor een nieuw kantoor van circa 2.340 m², gelegen op de volledige 21e en deels 22e verdieping van het Utrechtse Central Park. In de zomer van 2024 verhuist het commerciële kantoor van Arla Foods in Nijkerk naar het centrale hart van Utrecht.

Oog op de toekomst
Mark Boot, Managing Director Arla Foods Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg: “Een betere toekomst voor de generatie van morgen. Dat is wat duurzaamheid voor Arla Foods betekent. Door het makkelijker te maken om gezonder te leven, dankzij goede voeding, en deze op een zo duurzaam mogelijke manier te produceren voor het welzijn van de planeet, mensen en dieren. Onze huisvesting moet bijdragen aan deze missie. De verhuizing van onze commerciële organisatie naar ons nieuwe kantoor is in lijn met onze visie op het gebied van duurzaamheid en innovatie: een werkplek die niet alleen goed bereikbaar is, maar ook ontworpen is met het oog op de toekomst.”

Duurzame huisvesting
Central Park biedt niet alleen een bijzondere werkomgeving met een geweldig uitzicht over de stad en een stadspark op de 11e verdieping, maar ook een kantoor dat klaar is voor de toekomst. Het gebouw is uitgerust met energiebesparende (klimaat)installaties, zonnepanelen en heeft een energielabel A++++. Central Park kreeg dit jaar de op één na hoogste score bij de beoordeling voor het Breeam Excellent In-Use certificaat.

Verhuurproces
Institutionele investeerder Bouwinvest is eigenaar en verhuurder van Central Park. Het gebouw is geïnitieerd en ontwikkeld door APF International en Angelo Gordon. In de verhuur behartigde CBRE Nederland de belangen van Arla Foods Nederland. Cushman & Wakefield vertegenwoordigde Bouwinvest, in samenwerking met APF International. Inmiddels is 99% van Central Park verhuurd.

Central Park
Central Park biedt in totaal 28.500 m² kantoorruimte en ligt in het nieuwe Central Business District van Utrecht. Op de begane grond is restaurant Club Nomad, met een zorgvuldig samengesteld assortiment met veel aandacht voor mens & milieu, gevestigd. Vanwege onder andere de centrale ligging en goede bereikbaarheid is het stationsgebied van Utrecht erg in trek en wordt het momenteel in hoog tempo herontwikkeld onder de naam CU2030. De bijzondere architectuur en het inpandige stadspark maken Central Park een aanwinst voor het nieuwe gebied.

Recent Nieuws

APF International sluit huurovereenkomst met Essent in Life Office in Utrecht

United Legendz nieuwste huurder in gebouw Lighthouse op District West

Meijburg & Co verlengt huur in Amstelveen

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International