Recent Nieuws

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Kantoorruimte gelegen op de vierde verdieping aan het Stadhuisplein 70A te Gorinchem is succesvol verhuurd

APF maakt met District West keuze voor SMART met bGrid

APF International maakt met District West keuze voor SMART met bGrid

District West, een joint venture tussen Angelo Gordon en APF International, kiest voor de technologie van bGrid om kantoorgebouw Lighthouse op District West SMART te maken. Daarmee geeft zij invulling aan het bereiken van de ESG-doelstellingen voor deze kantoorontwikkeling. Door het gebouw SMART te maken worden de gebouwsystemen met een bijzonder hoge mate van intelligentie ontworpen en passen deze zich optimaal aan op de behoefte van de gebruiker.

drs. Matthijs Bakker MRE van APF International: “Al bij de start van deze ontwikkeling staat ESG met stip op één. District West biedt niet alleen uitstekende faciliteiten, maar focust in het bijzonder op het welzijn en comfort van haar huurders. Door District West SMART te maken met bGrid kan hier nog beter in worden voorzien.”

 

Wouter Kok van bGrid: “Wij zijn trots dat District West kiest voor bGrid. We hebben er vanaf het begin bewust voor gekozen om naast onze software die we in een microsoft-omgeving ontwikkelen ook verantwoordelijkheid te nemen voor de hardware. Dat was geen voor de hand liggende keuze. Onze visie is dat je 100 % zeker moet weten welke sensor waar hangt om harde data te realiseren. Alleen dan kun je opdrachtgevers echt helpen als het ESG en comfort van de gebruiker betreft. En dat real-time kunnen valideren is een vereiste voor het goed laten presteren van een gebouw. Deze strategie werpt zijn vruchten af en deze opdracht zorgt voor mooie energie en het vertrouwen dat we op deze weg moeten doorgaan.”

District West biedt met Lighthouse bedrijven de kans om te groeien op een prominente locatie gelegen in Amsterdam Sloterdijk. Lighthouse wordt een toekomstbestendig en energiezuinig multi-tenant gebouw waar organisaties de ruimte krijgen en gefaciliteerd worden om te innoveren en te groeien.

In nauwe samenwerking met Totaal Techniek Groep en Quintess b.v. is deze geavanceerde technologie binnen de ontwikkeling van dit project toegepast. Door de toepassing van de bGrid technologie die zowel de hard- als software betreft is men in staat onder andere het energieverbruik beter te controleren en automatisch aan te sturen om zo aanzienlijke besparingen te realiseren. Daarnaast zorgt deze toepassing ervoor dat je verschillende aansturingen kan combineren en controleren vanuit één device.

Recent Nieuws

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Kantoorruimte gelegen op de vierde verdieping aan het Stadhuisplein 70A te Gorinchem is succesvol verhuurd

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International