Recent news

De verkoop van The Harbour House appartementen gaat van start!

BREEAM Very Good certificaat voor Treehouse Utrecht

District West zet in op duurzaamheid en ESG: Houten uitbouw Lighthouse gereed!

Central Park Utrecht verhuurt 930 m² kantoorruimte aan Golden Agri-Resources Europe

Golden Agri-Resources Europe heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor een nieuw kantoor van 930 m² op een gedeelte van de 5e verdieping van het kantoorgebouw Central Park in het Utrecht Central Business District. De circa 50 medewerkers verruilen in het eerste kwartaal van 2023 hun huidige kantoor in Driebergen-Rijsenburg voor een spiksplinternieuw kantoor in Central Park in Utrecht.

Groei vraagt om passende huisvesting

Golden Agri-Resources Europe is een jong, ambitieus en snelgroeiend bedrijf, actief in de handel in agribusiness- en consumentenproducten, -oplossingen en -diensten in heel Europa. Maarten van der Hoeven, Senior Vice President, Head of Europe & Latin America, Golden Agri-Resources Europe: “Onze snelle groei vraagt niet alleen om meer vierkante meters, maar ook om een kantoor met de juiste uitstraling en faciliteiten. Daarnaast vormt duurzaamheid de kern van onze activiteiten. De hoge standaard van Central Park op het gebied van architectuur, duurzaamheid, innovatie en welzijn biedt onze medewerkers een comfortabele en inspirerende werkomgeving op een centrale en goed bereikbare locatie.”

Werken in het commerciële hart

Het stationsgebied van Utrecht is de afgelopen jaren grootschalig ontwikkeld tot een aantrekkelijk gemengd gebied om te wonen, werken en verblijven. Steeds meer bedrijven kiezen dan ook voor een kantoor in het nieuwe commerciële hart van Nederland. Ook op zoek naar een bijzonder, duurzaam, goed bereikbaar kantoor met spectaculair uitzicht over Utrecht? Er is nog ruimte beschikbaar, deelverhuur is mogelijk. Meer weten? Neem dan contact met ons op via www.centralpark-utrecht.nl/contact

Advisering en begeleiding verhuurproces

Central Park bestaat uit ruim 28.500 m² kantoorruimte, 500 m² horeca op de begane grond en een stadspark op de 11e en 12e verdieping met meer dan 40 bomen en 1500 planten, looppaadjes en zitplekken. Het gebouw is ontwikkeld door de joint venture Angelo Gordon en APF International. Bouwinvest is sinds vorig jaar eigenaar en verhuurder van het gebouw. Molenbeek makelaars adviseerde Golden Agri-Resources Europe in het verhuurproces. Cushman & Wakefield adviseerde Angelo Gordon en APF International, in samenwerking met JLL en Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting.

www.centralpark-utrecht.nl

Recent news

De verkoop van The Harbour House appartementen gaat van start!

BREEAM Very Good certificaat voor Treehouse Utrecht

District West zet in op duurzaamheid en ESG: Houten uitbouw Lighthouse gereed!

Login participants

Forgot login details? Contact APF International