Recent news

De oplevering van 142 duurzame appartementen Harbour House in Rijswijk

APF International sluit huurovereenkomst met Essent in Life Office in Utrecht

United Legendz nieuwste huurder in gebouw Lighthouse op District West

Angelo Gordon en APF International kopen Varrolaan 50-100 in Utrecht

Een joint venture tussen Angelo Gordon en APF International heeft de Varrolaan 50-100 te Utrecht gekocht van een fonds onder management van Syntrus Achmea. Het kantoorgebouw op Rijnsweerd kent een zeer ruime parkeernorm en het totale metrage bedraagt ca. 16.000 m² vvo, waarvan momenteel ca. 5.000 m² vvo verhuurd is.

De Varrolaan 50-100 is gelegen op een strategische plek in het kantorenpark Rijnsweerd met uitzicht op de rijkswegen A27 en A28. Daarnaast ligt het gebouw naast de bushalte van het OV-netwerk die Rijnsweerd met het Centraal station verbindt. Het kantoorgebouw is daarmee zeer goed bereikbaar per auto én met het openbaar vervoer. Het gebouw zal grondig duurzaam worden gerenoveerd en daarmee een aantrekkelijke werk- en ontmoetingslocatie worden met de laatste slimme oplossingen en alle benodigde faciliteiten.

APF International en Angelo Gordon zijn bij de aankoop begeleid door Osborne & Clarke, Nivab en PWC. Syntrus Achmea is bijgestaan door JLL en Core Notariaat.

Over APF
APF International is een onafhankelijk manager van vastgoedfondsen en beleggingen. APF beheert circa 1,5 miljard aan geïnvesteerd kapitaal vanuit verschillende mandaten. In de joint venture met Angelo Gordon heeft APF de afgelopen jaren al ruim 25 kantoorpanden in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam gekocht. De partners richten zich op gebouwen op centrumlocaties met potentieel. Ga voor meer informatie over APF naar www.apf-international.nl

 Over AG
Angelo Gordon is een vooraanstaand internationaal opererende beleggingsinstelling die ongeveer $38 miljard in vermogen beheert over een breed scala aan krediet- en vastgoedstrategieën. AG is al meer dan 25 jaar een actieve vastgoedinvesteerder en al meer dan 10 jaar in Europa actief. Ga voor meer informatie over AG naar www.angelogordon.com

Recent news

De oplevering van 142 duurzame appartementen Harbour House in Rijswijk

APF International sluit huurovereenkomst met Essent in Life Office in Utrecht

United Legendz nieuwste huurder in gebouw Lighthouse op District West

Login participants

Forgot login details? Contact APF International