Recent news

De verkoop van The Harbour House appartementen gaat van start!

BREEAM Very Good certificaat voor Treehouse Utrecht

District West zet in op duurzaamheid en ESG: Houten uitbouw Lighthouse gereed!

Grant Thornton kiest Central Park als nieuwe vestiging in Utrecht

In het eerste kwartaal van 2024 neemt Grant Thornton haar intrek in nieuwbouwontwikkeling Central Park. Het multi tenantgebouw biedt 28.500 m² kantoorruimte. Grant Thornton sluit een langjarige huurovereenkomst voor 1.377 m² en huurt daarmee de gehele 20e verdieping.

De keuze voor Utrecht

Duurzame groei is een speerpunt in de strategie van Grant Thornton en hierbij hoort een passend huisvestingsbeleid. Dit houdt onder andere in dat er wordt toegewerkt naar multidisciplinaire vestigingen in grotere steden. CEO Marcel Blöte licht toe: “De locatie Utrecht past uitstekend in dit beleid. Hier werken onze en toekomstige collega’s op alle facetten van onze dienstverlening samen in een bijzondere en inspirerende omgeving”.

Bij de selectie van de nieuwe vestiging heeft Grant Thornton onder andere bereikbaarheid en duurzaamheid als belangrijke criteria gesteld. Door het A++++ energielabel, de locatie dichtbij station Utrecht Centraal en voldoende parkeergelegenheid voor (elektrische) voertuigen kwam Central Park als winnaar uit de bus.

Central Park: groen en duurzaam

Central Park is een ware eyecatcher en een toevoeging aan de skyline van Utrecht. Het gebouw telt 23 verdiepingen, 28.500 m² kantoorruimte en 500 m² horeca. Het inpandige stadspark op 45 meter hoogte draagt bij aan een comfortabele en inspirerende werkomgeving. Smart technologie met slimme gevels, lichtsensoren en de grote hoeveelheid laadpalen voor elektrische auto’s en fietsen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en gebruiksgemak. Het BREEAM Excellent-certificaat garandeert dat het kantoorgebouw erg hoog scoort op het gebied van duurzaamheid.

Advisering en begeleiding verhuurproces

Central Park Utrecht is ontwikkeld door de joint venture Angelo Gordon en APF International en in eigendom van Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund. De huurtransactie werd namens eigenaar tot stand gebracht door Colliers & APF International in collegiale samenwerking met JLL & Cushman & Wakefield. Grant Thornton werd in dit verhuurproces begeleid door Redept.

Fotografie: Nico Alsemgeest

Recent news

De verkoop van The Harbour House appartementen gaat van start!

BREEAM Very Good certificaat voor Treehouse Utrecht

District West zet in op duurzaamheid en ESG: Houten uitbouw Lighthouse gereed!

Login participants

Forgot login details? Contact APF International