Recent news

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

APF International en Angelo Gordon kopen Stationsplein 1-17 in Amersfoort en Euclideslaan 251-265K in Utrecht

APF International en Angelo Gordon hebben de kantoorpanden aan het Stationsplein 1-17 in Amersfoort en de Euclideslaan 251-265K in Utrecht gekocht van M7 Real Estate. Het totale metrage van het kantoorpand aan het Stationsplein bedraagt 13.608 m² vvo. Het metrage van het kantoorpand aan de Euclideslaan 251-265K bedraagt 5.935 m² vvo.

Stationsplein 1 te Amersfoort staat bekend als kantorencomplex “De Conducteur” en is gesitueerd op een prominente locatie direct aan station Amersfoort. Het stadshart van Amersfoort ligt op ca. 300 meter afstand. Door de markante architectuur, een licht gebogen vorm en duidelijke zichtbare entrees, heeft het complex een representatieve uitstraling. Het gebouw bestaat uit drie delen die gescheiden zijn door liftkernen en trappenhuizen. Het complex is uitstekend te bereiken met zowel eigen als openbaar vervoer.

Het kantoorgebouw Le Rêve is gelegen op het kantorenpark Rijnsweerd Noord met uitzicht op de rijkswegen A27 en A28. Het kantoorgebouw is daarmee goed bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer. Het kantoorgebouw bestaat uit 6 verdiepingen, voorzien van een gemeenschappelijke centrale entree met tourniquet, receptiebalie en toegang tot de liften naar de verdiepingen. Op de bovenste verdieping van het gebouw bevindt zich een goed ingericht bedrijfsrestaurant met weids uitzicht.

APF International en Angelo Gordon zijn bij de aankoop begeleid door 1530 Real Estate, Osborne & Clarke en PWC. M7 Real Estate is bijgestaan Loyens & Loeff.

Recent news

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Login participants

Forgot login details? Contact APF International