Watermanweg Rotterdam

Een joint venture tussen APF International en Ares Management verwierf het kantoorgebouw “Eurogate I” eind 2015 als onderdeel van een Europese kantorenportefeuille.

Watermanwegdoel

Het gebouw van ca. 7.350 m² v.v.o. is gelegen aan de Watermanweg in Rotterdam Alexandrium. Het doel van de aankoop van de portefeuille was om waarde toe te voegen aan de gebouwen en bij succesvolle invulling hiervan de gebouwen te verkopen.

Watermanwegverwerving

Bij verwerving van het kantoorgebouw was ruim 20% van het metrage beschikbaar voor verhuur. De entree van het gebouw kende een gedateerde uitstraling met donkere kleuren en veel natuursteen. In samenwerking met DZAP architecten heeft APF de entree gerenoveerd en een nieuwe eigentijdse uitstraling gegeven met lichte kleuren en natuurlijke materialen. Daarnaast heeft APF ook de leegstaande vloeren gerenoveerd.

Watermanwegsucces

Voordat het gebouw eind 2017 succesvol is verkocht, heeft APF de leegstand aanzienlijk verminderd met het aantrekken van 2 nieuwe huurders en de huurcontracten van de 3 grootste huurders verlengd.

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International