Gooimeer Naarden

Een joint venture tussen APF International en Ares Management verwierf het kantoorgebouw “Le Six” eind 2015 als onderdeel van een Europese kantorenportefeuille.

Gooimeerwaarde

Het gebouw van ca. 6.800 m² v.v.o. is gelegen op het Gooimeer in Naarden, direct langs de snelweg A1. Het doel van de aankoop van de portefeuille was om waarde toe te voegen aan de gebouwen en bij succesvolle invulling hiervan de gebouwen te verkopen.

Gooimeerverwerving

Bij verwerving van het kantoorgebouw was ca. 25% van het metrage beschikbaar voor verhuur en was de resterende huurtermijn voor alle huurcontracten nog zeer kort. Om nieuwe verhuur tot stand te brengen en huurcontracten te verlengen was het noodzakelijk om het gebouw en algemene ruimtes weer een nieuwe ‘look en feel’ te geven. Zo heeft APF gezamenlijk met DZAP architecten o.a. de entree grondig gerenoveerd en flink geïnvesteerd op enkele kantoorvloeren.

Gooimeerrenovatie

Binnen een tijdsbestek van 18 maanden is alle leegstand ingevuld, zijn alle bestaande huurcontracten verlengd en heeft de renovatie van de kantoorvloeren en de entree plaatsgevonden. Het gebouw is eind 2017 succesvol verkocht.

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International