Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

APF International verhuurt circa 605 m² kantoorruimte in Le Mirage aan Stichting Blik op Werk

APF International heeft een langjarig huurcontract getekend met huurder Stichting Blik op Werk voor circa 605 m² met bijbehorende parkeerplaatsen in het gerenoveerde kantoorgebouw Le Mirage aan de Vliegend Hertlaan te Utrecht. Blik op Werk is een onafhankelijk Kwaliteitsinstituut, welke de weg wijst naar gekwalificeerde dienstverleners, bewezen methodieken en praktische kennis op het gebied van duurzame arbeidsparticipatie en inburgering.

Stichting Blik op Werk was al een bekende binnen Le Mirage, maar heeft nu een mooie stap kunnen maken naar een grotere én tevens zelfstandige unit en is met haar verbouwing in volle gang om er een fijne, eigen werkomgeving van te maken. APF International is dan ook verheugd de groei van deze huurder te kunnen faciliteren. Wij wensen Blik op Werk heel veel succes toe met deze mooie stap!

Wist je dat Le Mirage met het gereedkomen van de verbouwing ook haar BREEAM very good certificering heeft gehaald? Het pand had al een energielabel A en heeft nu de BREEAM certificering kunnen bereiken door onder andere:
– LED verlichting toe te passen;
– Slimme watermeters te plaatsen;
– Fietsen te stimuleren door een douche te plaatsen;
– Welzijn en gezondheid te stimuleren door een upgrade van het Vascobelo café;
– Zitplekken op het terras buiten te creëren;
– De ecologische meerwaarde van het terrein te verbeteren door een grotere variëteit aan plantensoorten te plaatsen en vleermuiskasten en vogelhuisjes op te hangen;
– Waterbesparende maatregelingen door te voeren.

Ben jij ook op zoek naar een gerenoveerd en fris kantoor met prettige faciliteiten en oog voor duurzaamheid? Er is momenteel enkel nog een halve, casco gerenoveerde verdieping beschikbaar van circa 468 m² v.v.o. gelegen op de 11e verdieping.

APF International biedt met Le Mirage het perfecte visitekaartje; kwalitatief hoogstaand, gelegen op een uitstekende locatie in Utrecht en omgeven door reeds gevestigde prestigieuze bedrijven.

Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International