Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

United Legendz nieuwste huurder in gebouw Lighthouse op District West

United Legendz heeft een huurovereenkomst getekend voor ruim 4.500 m² in het nieuwe kantoorgebouw Lighthouse. Het gebouw bevindt zich op de nieuwe ESG gebiedsontwikkeling ‘District West’ in Amsterdam Sloterdijk, op loopafstand van het station. Voor United Legendz zal het de gezamenlijke huisvesting worden van BILTZ®, FIXZED®, IJBOUW®, MOUTON® en TBK®. Naast duurzaamheid is een belangrijke reden om voor Lighthouse te kiezen, dat de opzet van het gebouw en de omliggende campus, de onderlinge samenwerking, harmonisatie en kennisdeling nóg meer zal stimuleren.

District West is de locatie waar grijs en industrieel plaats maken voor groen en creatief en waar ambitie en inspiratie samenkomen in een levendige, stedelijke werkomgeving. Lighthouse heeft een grondige transformatie ondergaan naar een multi-tenant gebouw van ca. 13.000 m² met uitgebreide faciliteiten en een sterke nadruk op duurzaamheid en het well-being van de gebruikers. Dit komt niet alleen terug in het gebouw zelf (een energielabel A+++, Breeam Very Good, ESG convenant en het gebruik van slimme technologie om het energiegebruik te verminderen), maar ook de aanwezigheid van on-site community management. Al deze voorzieningen dragen samen bij aan het creëren van een sociale werkomgeving en een gemeenschapsgevoel tussen de verschillende gebruikers. Dit is de nieuwe standaard waar District West voor staat.

Naar verwachting zal United Legendz zich rond de bouwvak vestigen in hun nieuwe inspirerende kantoor.

Verhuurder APF werd bij deze transactie geadviseerd door CBRE in collegiale samenwerking met DRS en Colliers. United Legendz werd geadviseerd door SMC Consultants.

Nieuwsgierig geworden naar District West en wil je meer te weten komen? Op de website vind je meer informatie over het gebied en het gebouw: www.districtwestamsterdam.nl

Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International