Recent Nieuws

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Kantoorruimte gelegen op de vierde verdieping aan het Stadhuisplein 70A te Gorinchem is succesvol verhuurd

Trengo kiest voor kantoor Central Park Utrecht voor groei en aantrekken nieuw talent

Om zijn succes en snelle groei te faciliteren, huurt software start-up Trengo vanaf Q1 2022 ruim 4000 m² kantoorruimte in Central Park te Utrecht. Trengo is gespecialiseerd in software ter ondersteuning van optimale klantcommunicatie en is inmiddels in meer dan 100 landen actief. De ambitie is om uit te groeien tot marktleider. Het nieuwe kantoor in Central Park sluit hier naadloos op aan: indrukwekkende architectuur, een bruisende omgeving, goede bereikbaarheid én als grote plus een stadspark op 45 meter hoogte.

Van kraakpand naar blikvanger Central Park Utrecht
De oprichters van Trengo, Patrick Meutzner, Marcel van de Weerd en Igo Trampe, begonnen in 2017 hun bedrijf vanuit een antikraakpand. Binnen no-time groeide de start-up naar 80 medewerkers en de verwachting is eind dit jaar zo’n 200 medewerkers in dienst te hebben. Dit vraagt niet alleen om meer vierkante meters, maar ook om een kantoor met de juiste uitstraling en faciliteiten om nieuw talent aan te trekken. De hoge standaard van Central Park op het gebied van architectuur, duurzaamheid, innovatie en welzijn biedt toekomstige medewerkers een comfortabele en inspirerende werkomgeving. Ruim opgezet met hoge plafonds en grote raampartijen met prachtig uitzicht over de stad Utrecht.

Start-up gevoel blijft de basis
Ondanks de groei wil Trengo het creatieve karakter en de energie van een start-up behouden. Het nieuwe kantoor moet daarom iets bijzonders bieden en ontmoeting stimuleren. Het groene, centrale hart – het stadspark op de 11e en 12e verdieping met 500 m² groen – is dé plek bij uitstek voor een kop koffie of brainstorm. Maar ook de directe omgeving van Central Park is dynamisch. Het stationsgebied van Utrecht is de afgelopen jaren grootschalig ontwikkeld tot een aantrekkelijk gemengd gebied om te wonen, werken en verblijven.

New kid on the block
Central Park is het nieuwste kantoor van het Central Business District van Utrecht, direct gelegen aan Utrecht CS. Het gebouw, bestaande uit ruim 28.500 m² kantoorruimte, 500 m² horeca op de begane grond en een stadspark met 40 bomen en 1500 planten, is in oktober 2021 opgeleverd. De 22 verdiepingen met een oppervlakte van 1.350 m² zijn flexibel in te delen. Andere huurders zijn ABN Amro bank, McDonald’s, Zanders en IWG.

Central Park is een ontwikkeling van de joint venture Angelo Gordon en APF International. Bouwinvest Office Fund heeft het in 2021 in portefeuille genomen en is nu de verhuurder van het gebouw. Cushman & Wakefield adviseerde de joint venture in samenwerking met JLL en Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting.

Ook huren in Central Park?
Op zoek naar een bijzonder, duurzaam en goed bereikbaar kantoor met spectaculair uitzicht over Utrecht? Er is nog ruimte beschikbaar en deelverhuur is mogelijk. Meer weten? Neem dan contact met ons op via www.centralpark-utrecht.nl

Recent Nieuws

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Kantoorruimte gelegen op de vierde verdieping aan het Stadhuisplein 70A te Gorinchem is succesvol verhuurd

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International