Recent Nieuws

APF International sluit huurovereenkomst met Essent in Life Office in Utrecht

United Legendz nieuwste huurder in gebouw Lighthouse op District West

Meijburg & Co verlengt huur in Amstelveen

APF International verhuurt circa 1.400 m² kantoorruimte in The Gem

APF International heeft twee transacties afgerond voor The Gem, gelegen aan Joop Geesinkweg 901-999 in Amsterdam. De huurders die begin volgend jaar het gebouw zullen betrekken zijn Greener Power Solutions en WeGo.

Greener Power Solutions is momenteel nog gehuisvest in Amsterdam Zuidoost. Per 1 januari 2023 zullen zij hun intrek nemen in The Gem in de door hun gehuurde turn-key kantoorruimte ter grootte van ca. 1.087 m² v.v.o. op de 4e verdieping. Greener Power Solutions is in januari 2018 opgericht om met behulp van mobiele batterijen en slimme energieplanning impact te maken op de CO2-voetafdruk van on- en off-grid energiemarkten. De batterijen worden onder meer geplaatst bij evenementen en bouwprojecten.

De tweede huurder is WeGo, die het Kauwgomballenterrein inruilt voor The Gem. WeGo levert technologie voor het automatiseren van het beheer en reserveren van voertuigen. Dit is het platform dat wagenparkeigenaren en deelexploitanten kiezen om hun poolauto’s of deelvervoer optimaal in te zetten. WeGo zal, per het eerste kwartaal van 2023, ca. 302 m² v.v.o. turn-key kantoorruimte gaan huren op de 5e verdieping in het gebouw.

Met deze transacties is er op dit moment nog een kleine 3.000 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar. De goed indeelbare vloeren met goede zichtbaarheid vanaf de Ring A10, samen met de recent gerenoveerde entree, inclusief Vascobelo koffiebar en algemene voorzieningen, maken The Gem een prettige werkomgeving binnen de Ring van Amsterdam. Voor meer informatie zie www.the-gem.nl.

Bij beide transacties werd APF International bijgestaan door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs. Zij hebben het gebouw The Gem collegiaal in de verhuur met CBRE.

Recent Nieuws

APF International sluit huurovereenkomst met Essent in Life Office in Utrecht

United Legendz nieuwste huurder in gebouw Lighthouse op District West

Meijburg & Co verlengt huur in Amstelveen

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International