Recent Nieuws

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Kantoorruimte gelegen op de vierde verdieping aan het Stadhuisplein 70A te Gorinchem is succesvol verhuurd

PepsiCo Nederland kiest groen en duurzaam kantoor Central Park

PepsiCo maakt al jaren serieus werk van duurzaamheid. De keuze voor Central Park, als nieuwe locatie voor het Nederlandse hoofdkantoor, sluit dan ook naadloos aan op hun ambitieuze klimaatdoelstellingen. Net als PepsiCo loopt Central Park voorop als het gaat om duurzaamheid. Het recent opgeleverde kantoor voldoet aan de hoogste duurzaamheidsstandaarden, heeft een BREEAM Excellent-certificaat en wordt naar verwachting in energieverbruik Paris Proof. PepsiCo verhuist deze zomer van Utrecht Lage Weide naar het Utrecht Central Business District, direct gelegen aan Utrecht Centraal Station.

Werken maken van duurzaamheid
Als toonaangevend voedingsmiddelen- en drankenbedrijf, met wereldwijd bekende en gerespecteerde merken, maakt PepsiCo gebruikt van haar wereldwijde schaal om het verschil te maken op het gebied van duurzaamheid. Het bedrijf richt zich op een vermindering van de uitstoot van broeikasgassen in zijn waardeketen met meer dan 40% tegen 2030. Bovendien zegt PepsiCo toe om tegen 2040 klimaatneutraal te zijn, een decennium eerder dan in het Akkoord van Parijs wordt gevraagd. PepsiCo gelooft dat het succes van de onderneming onlosmakelijk verbonden is met de duurzaamheid van de wereld eromheen. Een gedachtegoed dat wordt gedeeld door de initiatiefnemers van Central Park en een belangrijk uitgangspunt in de ontwikkeling van het kantoor.

Klaar voor morgen
PepsiCo huurt circa 2070 m² kantoorruimte op de 3e en een gedeelte van de 4e verdieping van het 90-meter hoge kantoorgebouw. PepsiCo biedt zijn medewerkers hiermee niet alleen een bijzondere werkomgeving, maar ook een gebouw dat klaar is voor de toekomst. Het gebouw is uitgerust met energiebesparende (klimaat)installaties, zonnepanelen, een WKO-installatie op 50 meter diepte en heeft een energielabel EPU A++++. Smart technologie met slimme gevels, lichtsensoren en de grote hoeveelheid laadpalen voor elektrische auto’s en fietsen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en gebruiksgemak.

Ideale werkplek voor groot én klein
Het gebouw bestaat uit circa 28.500 m² kantoorruimte, 500 m² horeca op de begane grond en een indrukwekkend park op 45 meter hoogte met meer dan 1500 planten en 40 bomen.

De verdiepingen hebben een verhuurbaar vloeroppervlakte van 1.350 m². Deelverhuur in kleinere units is mogelijk. Dit maakt Central Park een levendige en dynamische werkomgeving voor een breed scala aan bedrijven en medewerkers. Central Park is een ontwikkeling van de joint venture Angelo Gordon en APF International en is in oktober 2021 opgeleverd. Het Bouwinvest Office Fund heeft het in 2021 in portefeuille genomen en is nu de verhuurder van het gebouw.

Organisatie en advies
In het verhuurproces adviseerde JLL de joint venture, in samenwerking met Cushman & Wakefield en Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting. Colliers Nederland adviseerde PepsiCo Nederland B.V.

Naast PepsiCo verhuizen ook ABN AMRO Bank, McDonald’s, internationaal adviesbureau Zanders, Trengo, Overtaal en IWG naar Central Park.

Huren in Central Park
Ook op zoek naar een bijzonder, duurzaam en goed bereikbaar kantoor met spectaculair uitzicht over Utrecht? Er is nog ruimte beschikbaar. Meer weten? Neem dan contact met ons op via www.centralpark-utrecht.nl/contact

Recent Nieuws

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Kantoorruimte gelegen op de vierde verdieping aan het Stadhuisplein 70A te Gorinchem is succesvol verhuurd

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International