Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Overtaal verhuist naar Central Park

Overtaal, onderdeel van TransPerfect, wereldwijd de grootste aanbieder van taaldiensten en -technologie, begint het nieuwe jaar in een nieuw kantoor in het recent opgeleverde Central Park. In het tweede kwartaal van 2022 verhuizen de 75 medewerkers van de Nederlandse vestiging van de wereldwijd opererende vertaalorganisatie naar hun nieuwe kantoor, direct gelegen aan Utrecht Centraal Station. Ook ABN Amro bank, McDonald’s, internationaal adviesbureau Zanders, Trengo en IWG doen binnenkort hun intrek. 

Kwaliteit, locatie en bereikbaarheid doorslaggevend
Overtaal gaat circa 385 m² kantoorruimte huren op de 5e verdieping van het 90-meter hoge kantoorgebouw. De combinatie van kwalitatief hoogwaardige en duurzame kantoorruimte met de goede OV-bereikbaarheid en voorzieningen in de omgeving is de belangrijkste reden om voor Central Park te kiezen. Het stationsgebied van Utrecht is de afgelopen jaren grootschalig ontwikkeld tot een aantrekkelijk gemengd gebied waar wonen, werken en verblijven optimaal samenkomen. De komst van nieuwe, bijzondere kantoorgebouwen, zoals Central Park, geeft het gebied een stevige boost in het behouden en aantrekken van bedrijvigheid en de economische groei van de stad Utrecht.

Kantoor op maat
Central Park is een ontwikkeling van de joint venture Angelo Gordon en APF International en is in oktober 2021 opgeleverd. Het Bouwinvest Office Fund heeft het in 2021 in portefeuille genomen en is nu de verhuurder van het gebouw. Het gebouw bestaat uit circa 28.000 m² kantoorruimte, 500 m² horeca op de begane grond en een park op 45 meter hoogte. De verdiepingen hebben een vloeroppervlakte van 1.300 m². Deelverhuur in kleinere units is mogelijk. Dit maakt Central Park een levendige en dynamische werkomgeving voor een breed scala aan bedrijven en medewerkers.

Groen en duurzaam
De grote eyecatcher is het stadspark op de 11e en 12e verdieping. Het bijzondere park, met meer dan 40 bomen, 1500 planten, wandelroutes en een kabbelend beekje, is internationaal niet onopgemerkt gebleven en won recent de Green Interior of the year Award 2020-2021. Het gebouw voldoet aan de hoogste duurzaamheidseisen en beschikt onder andere over een BREEAM Excellent certificaat, EPC-label A++++ en wordt naar verwachting Paris Proof.

Huren in Central Park
In het verhuurproces adviseerde Cushman & Wakefield de joint venture in samenwerking met JLL en Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting. Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs adviseerde Overtaal.

Op zoek naar een bijzonder, duurzaam en goed bereikbaar kantoor met spectaculair uitzicht over Utrecht? Er is nog ruimte beschikbaar, deelverhuur is mogelijk. Meer weten? Neem dan contact met ons op via www.centralpark-utrecht.nl/contact

Fotografie: Nico Alsemgeest Roos Aldershoff

Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International