Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Office Operator Synderella nieuwe huurder in Le Mirage Utrecht

Het gaat om een langjarige huurovereenkomst. Synderella Serviced Offices zal 885 m² v.v.o. kantoorruimte gaan huren en de daar bijbehorende parkeerplaatsen. De kantoorruimte die Synderella huurt, is gelegen op een gedeelte van de 2e en 3e verdieping van het gebouw. Daarnaast zal de full-serviced office operator ook de receptiedienst en hospitality gaan vervullen.

Met het huren van ruimte in Le Mirage wordt de 16e vestiging van Synderella en de zesde in Utrecht een feit. Ruime ervaring als aanbieder van full service kantoren en een aanpak waarbij de eindgebruiker centraal staat, zijn een garantie voor het realiseren van een prettige werkomgeving voor de partijen die zich zullen vestigen op de 2e en 3e verdieping. De serviced offices van Synderella zijn altijd voorzien van modern en comfortabel meubilair en uiteraard zijn basisbehoeften als Wifi, koffie/thee, schoonmaak en vergaderruimten inbegrepen. Ondernemers hoeven alleen nog hun laptop mee te brengen en ze kunnen aan de slag! Synderella zal hun nieuwe locatie per 1 september 2023 betrekken en breidt dit per december 2023 uit.

Nog niet zo lang geleden is Le Mirage een complete metamorfose ondergaan tot een zeer hoogwaardig en modern kantoorgebouw voorzien van alle nodige faciliteiten waar de werknemer van nu behoefte aan heeft. Zo zijn de algemene ruimtes warm en uitnodigend ingericht en is gerenommeerd koffiemaker Vascobelo er gevestigd voor het verzorgen van heerlijke koffie en lunch.

De verhuur tussen APF International en Synderella is rechtstreeks tot stand gekomen.

Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International