Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

KnowBe4 tekent voor circa 1350 m² kantoorruimte in Central Park Utrecht

KnowBe4 NL B.V., aanbieder van ’s werelds grootste platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, kiest voor een nieuw kantoor op de 6e verdieping van Central Park. Naar verwachting verhuizen het 2e kwartaal van 2023 de eerste medewerkers naar hun nieuwe kantoor, centraal gelegen in het Utrecht Central Business District.

Beter bereikbaar
Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4, geeft aan dat er bewust voor Central Park als locatie gekozen is. Hiermee kunnen medewerkers eenvoudiger met het openbaar vervoer of de fiets naar kantoor komen. Dit is niet alleen belangrijk vanuit milieuperspectief, maar geeft ook een stuk flexibiliteit aan de medewerkers ten opzichte van de vorige locatie gelegen in Papendorp.

Comfortabel ondernemen
De gedeelde faciliteiten, zoals een centrale receptie, meetingrooms en het stadspark op 45 meter hoogte maken van Central Park een comfortabele en inspirerende werkomgeving. Smart technologie met slimme gevels, lichtsensoren en de grote hoeveelheid laadpalen voor elektrische auto’s en fietsen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en gebruiksgemak. Het BREEAM Excellent-certificaat garandeert dat het kantoorgebouw voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van duurzaamheid. Op de begane grond opent het 2e kwartaal van 2023 The Farm Kitchen, een duurzaam en gezond restaurant.

Het zakelijk hart van Utrecht
Central Park bestaat uit ruim 28.500 m² kantoorruimte verdeeld over 23 verdiepingen en is inmiddels grotendeels verhuurd aan onder andere ABN Amro bank, McDonald’s, PepsiCo en Trengo. Het is het nieuwste kantoor van het bruisende Central Business District. Op deze plek wordt een ambitieus stedelijk vernieuwingsproject gerealiseerd: CU2030, het masterplan voor de vernieuwing van het stationsgebied van Utrecht CS, Hoog Catharijne en het Jaarbeursgebied. De ligging direct naast Utrecht CS maakt Central Park uitstekend bereikbaar.

Verhuur Central Park
Op zoek naar een bijzonder, duurzaam en goed bereikbaar kantoor met spectaculair uitzicht over Utrecht? Er is nog 4.800 m² beschikbaar op de drie bovenste verdiepingen en op de 7e verdieping van Central Park, deelverhuur is eventueel mogelijk.

Central Park is ontwikkeld door de joint venture Angelo Gordon en APF International. Institutionele investeerder Bouwinvest is sinds vorig jaar eigenaar en verhuurder van het gebouw. In het verhuurproces behartigde Redept de belangen van KnowBe4 NL B.V. in samenwerking met Newmark en Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting vertegenwoordigde Angelo Gordon en APF, in samenwerking met JLL en Cushman & Wakefield.
www.centralpark-utrecht.nl

Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International