Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Joint venture AG/APF verkoopt 120 woningen in Stationsgebied Utrecht

Amvest Investment Management heeft met een joint venture tussen APF International en Angelo Gordon een koopovereenkomst gesloten voor de turnkey levering van 120 woningen aan de Van Sijpesteijnkade in het stationsgebied van Utrecht. De vrije sector huurappartementen zijn verdeeld over twee gebouwen, gelegen naast woontoren De SYP. Eerder kocht Amvest 266 woningen in de SYP en 133 parkeerplaatsen, ook voor het Amvest Residential Core Fund.

De transactie omvat 120 vrije sector huurappartementen, 36 parkeerplaatsen en een commerciële ruimte op de begane grond. De gemiddelde woonoppervlakte van de appartementen bedraagt 70m2. De huurprijzen starten vanaf € 915,- per maand. In het project worden ook twintig vriendenwoningen gerealiseerd, geschikt voor twee eenpersoonshuishoudens. De vriendenwoningen hebben twee gelijkwaardige slaapkamers, twee badkamers en-suite en een gezamenlijke woonkeuken.

Wiggert Karreman, Managing Director van APF International: “De twee nieuwe appartementengebouwen met in totaal 120 appartementen en 36 parkeerplaatsen worden naast het centraal station van Utrecht gerealiseerd. Doordat er met veel oog voor detail is ontworpen, zullen hoogwaardige appartementengebouwen ontstaan.” De gebouwen hebben respectievelijk 6 en 12 woonlagen met appartementen van gemiddeld ca. 70m2. Bijna alle appartementen beschikken over een balkon of terras. Het project is onderdeel van de grotere gebiedsontwikkeling door APF International en Angelo Gordon naast het centraal station van Utrecht. OZ uit Amsterdam tekende voor het ontwerp. De woningen worden naar verwachting in de eerste helft van 2022 opgeleverd.

Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International