Recent Nieuws

APF International sluit huurovereenkomst met Essent in Life Office in Utrecht

United Legendz nieuwste huurder in gebouw Lighthouse op District West

Meijburg & Co verlengt huur in Amstelveen

Huurcarrousel op de Zekeringstraat 27 - 35
in Amsterdam

Verschillende huurmutaties hebben ertoe geleid dat het complex Penta Trade Park aan de Zekeringstraat, bestaande uit 5 bouwdelen ter grootte van ca. 11.000m², volledig is verhuurd. Het complex is eigendom van een joint venture tussen Ares Asset Management en APF International.

De grootste huurder Avantium, een vooraanstaand bedrijf in (duurzame) chemische technologie, breidt uit met 1.345m² tot een metrage van in totaal 6.732 m². Het gehele huurcontract is voor een periode van 10 jaar overeengekomen per Q2 2018. Zowel eigenaar als huurder zullen fors investeren in het gebouw om te voldoen aan de normen van Avantium evenals om het gebouw verder te verduurzamen. Hiermee worden 3 bouwdelen op het complex volledig gehuurd door Avantium. Om deze uitbreiding mogelijk te maken is met huurder Hago Nederland een beëindiging van het contract overeengekomen. Deze partij verhuist in Q1 2018 naar de Zekeringstraat 33. Naast Avantium huurt een datacenteroperator langjarig een bouwdeel.

In het ander bouwdeel op het complex is recentelijk het huurcontract van Element Materials Technology verlengd (ca. 1.550m²) en zijn twee nieuwe huurcontracten overeengekomen, namelijk met Opdrachtenbank (388m²) en Loyaltylab (643m²). Hiermee is het complex volledig verhuurd en
geoptimaliseerd sinds de aankoop door de joint venture in 2015.

Bij deze huurdeals waren de volgende adviseurs betrokken: Rockstone namens Hago Nederland. NL Real Estate namens de eigenaar van de Zekeringstraat 33. Grimaldi Industries namens Avantium. Colliers International namens verhuurder voor de huurtransacties met Loyaltylab en Opdrachtenbank. Adviseur 1530 trad op namens Loyaltylab.

Recent Nieuws

APF International sluit huurovereenkomst met Essent in Life Office in Utrecht

United Legendz nieuwste huurder in gebouw Lighthouse op District West

Meijburg & Co verlengt huur in Amstelveen

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International