Recent Nieuws

Arla Foods opent in de zomer van 2024 nieuw kantoor in Central Park Utrecht

De verkoop van The Harbour House appartementen gaat van start!

BREEAM Very Good certificaat voor Treehouse Utrecht

Gilde Healthcare tekent voor groen, duurzaam en innovatief kantoor Central Park

De Europese investeringsmaatschappij Gilde Healthcare kiest voor een nieuw kantoor in het in augustus ’21 opgeleverde Central Park in Utrecht. Vanaf 1 oktober ’22 huren zij voor 10 jaar een kantoorruimte van 1374 m² op de 18e verdieping en parkeerplaatsen. Gilde Healthcare zet zich in voor betere zorg tegen lagere kosten. Met een kantoor in Central Park biedt de investeringsmaatschappij een gezonde én prettige werkplek voor haar medewerkers, op de best bereikbare plek van Utrecht aan het Centraal Station.

In Central Park staat welzijn voorop
De hoge standaard van Central Park op het gebied van architectuur, duurzaamheid, innovatie en welzijn biedt medewerkers een comfortabele en inspirerende werkomgeving. Het gebouw voldoet aan de hoogste duurzaamheidsstandaarden, heeft een BREEAM Excellent-certificaat en wordt naar verwachting in energieverbruik Paris Proof. Het stadspark op de 11e en 12e verdieping, met meer dan 40 bomen, 1500 planten en diverse zitplekken, biedt ruimte voor ontmoeting en ontspanning. Daarnaast zijn alle 23 verdiepingen ruim opgezet met hoge plafonds, grote raampartijen, veel lichtinval én hebben medewerkers een prachtig uitzicht over de stad Utrecht.

Investeren in innovatie
Gilde Healthcare is in 2001 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een gespecialiseerde Europese investeringsmaatschappij met kantoren in Utrecht, Frankfurt en Cambridge (VS) en heeft €2 miljard onder beheer. Het bedrijf investeert in innovatieve ondernemingen die betere zorg mogelijk maken tegen lagere kosten. Van technologieën en therapieën tot zorgverleners, toeleveranciers van medische producten en dienstverleners aan de zorgsector. Bij de ontwikkeling van Central Park speelde innovatie ook een centrale rol. Het gebouw is uitgerust met smart technologie, slimme gevels, klimaatbeheersing, lichtsensoren en een grote hoeveelheid laadpalen voor elektrische auto’s en fietsen.

Ook huren in Central Park Utrecht? Neem dan snel contact met ons op.

BouwinvestAngelo GordonAPF InternationalCushman & Wakefield NetherlandsJLLAns de WijnMarnix Schoeman

Foto: Roos Aldershoff Fotografie

Recent Nieuws

Arla Foods opent in de zomer van 2024 nieuw kantoor in Central Park Utrecht

De verkoop van The Harbour House appartementen gaat van start!

BREEAM Very Good certificaat voor Treehouse Utrecht

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International