Recent Nieuws

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Kantoorruimte gelegen op de vierde verdieping aan het Stadhuisplein 70A te Gorinchem is succesvol verhuurd

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

Het gaat om gebouw DW02 Lighthouse in Amsterdam Sloterdijk. Het gebouw bevindt zich op de nieuwe gebiedsontwikkeling ‘District West’, op loopafstand van het station. Het complex heeft de laatste tijd een grondige transformatie ondergaan, van een groot grijs kantorenblok naar een inspirerend en vooral ook duurzaam gebouw van circa 15.700 m². Het hoogwaardige kantoor vervult een belangrijke rol in de campusachtige omgeving die momenteel wordt gecreëerd op het voormalige Telegraaf terrein.

Met de oplevering van het dit gebouw is de eerste fase van de herontwikkeling een feit. Benthem Crouwel Architects maakte het Masterplan voor de grootschalige transformatie, wat voor Lighthouse ook een vierlaagse uitbreiding met een indrukwekkende entree met zich meebracht. Die duidelijk herkenbare nieuwe hoofdentree geeft toegang tot een zeer licht en ruim atrium. Uniek is de volledig houten constructie. De realisatie van dit eerste project is een nieuwe impuls voor dit dynamische gebied dat de komende jaren verder ontwikkeld zal worden.

District West is de locatie waar grijs en industrieel plaats maken voor groen en creatief en waar ambitie en inspiratie samenkomen in een levendige, stedelijke werkomgeving. Duurzaamheid staat centraal waarbij ESG-criteria de standaard bepalen. Gestreefd wordt naar een ontwikkeling met Zero Carbon Emission. Naast duurzaamheid is de opzet van het gebouw en de omliggende campus een belangrijke reden om voor Lighthouse te kiezen. Hiermee wordt onderlinge samenwerking, harmonisatie en kennisdeling nóg meer gestimuleerd. Naast ESG zet District West sterk in op het well-being van de gebruikers. Dit komt niet alleen terug in het gebouw zelf, maar ook de aanwezigheid van on-site community management. Al deze voorzieningen dragen samen bij aan het creëren van een sociale werkomgeving en een gemeenschapsgevoel tussen de verschillende gebruikers. Dit is de nieuwe standaard waar District West voor staat.

Recentelijk koos United Legendz er al voor om zich, gezamenlijk met BILTZ®, FIXZED®, IJBOUW®, MOUTON® en TBK® , te vestigen in Lighthouse.

CBREDRS MakelaarsColliers

Recent Nieuws

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Kantoorruimte gelegen op de vierde verdieping aan het Stadhuisplein 70A te Gorinchem is succesvol verhuurd

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International