Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Duurzaam energiebedrijf Groendus tekent voor circa 2730 m² kantoorruimte in Central Park Utrecht

Groendus, de innovatieve, duurzame energiepartner voor zakelijk Nederland, kiest voor een nieuw kantoor op de gehele 16e en gehele 17e verdieping van het Utrechtse Central Park. De circa 250 medewerkers van Groendus verhuizen begin 2024 naar hun spiksplinternieuwe kantoor in het nieuwe zakelijke hart van Utrecht, het Central Business District.

De perfecte match
René Raaijmakers, directeur van Groendus: “Wij werken aan een toekomst waarin iedereen optimaal gebruikmaakt van duurzaam opgewekte energie. In onze zoektocht naar een nieuw en duurzaam kantoor voor ons snelgroeiende bedrijf vonden wij in Central Park de perfecte match. Een comfortabele en inspirerende werkomgeving, die voldoet aan de hoogste duurzaamheidseisen én super centraal gelegen naast het Utrecht Centraal Station.”

Breeam Excellent In-Use
Central Park is uitgerust met energiebesparende (klimaat)installaties, zonnepanelen en heeft een energielabel A++++. Het gebouw kreeg bij oplevering een Breeam Excellent certificaat voor nieuwbouw. Daar is dit jaar het Breeam Excellent In-Use certificaat aan toegevoegd. Zo kregen alle negen categorieën, waaronder energie, transport, water, management, materialen en gezondheid, een positieve beoordeling.

Central Park
Institutionele investeerder Bouwinvest is eigenaar en verhuurder van Central Park. In het verhuurproces behartigde Zadelhoff Vastgoedadviseurs de belangen van Groendus en Jones Lang Lasalle vertegenwoordigde Bouwinvest, in samenwerking met APF International. Central Park bestaat uit ruim 28.500 m² kantoorruimte verdeeld over 23 verdiepingen. De gedeelde faciliteiten, zoals een centrale receptie, restaurant Club Nomad en het stadspark op 45 meter hoogte maken van Central Park een unieke werkomgeving. Het kantoor huisvest een diverse mix aan huurders, zoals ABN Amro, McDonald’s en PepsiCo. Inmiddels is ruim 85% van het gebouw verhuurd. Central Park is een initiatief en ontwikkeling van de joint venture APF International en Angelo Gordon.
www.centralpark-utrecht.nl

Over Groendus: Integrale energieoplossing
Groendus is de alles-in-één duurzame energiepartner voor zakelijk Nederland. Met 225 Groendus medewerkers werken we dagelijks aan onze missie: schone en betaalbare energie voor iedereen. Er zijn al meer dan 350 Groendus zonnecentrales in Nederland. We plaatsen slimme meters, laadpalen en batterijen. Met inzicht, monitoring en innovatieve energiesturing helpen we bedrijven om energie te besparen en slim te verbruiken. Bovendien faciliteren we op de Groendus Energiemarktplaats een duurzame energiemarkt waar opwekkers en verbruikers direct groene stroom verhandelen, zonder tussenkomst van een traditioneel energiebedrijf. Zo bouwen we, samen met ruim 5.000 klanten, aan een toekomstbestendig energiesysteem waarin duurzame opwek en verbruik in balans zijn.

Denk vooruit. Doe Groendus.
www.groendus.nl

Fotografie door Roos Aldershoff.

Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International