Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Colliers opent full-service kantoor in Central Park Utrecht

Vastgoedadviseur Colliers heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor een nieuw kantoor van 637 m² op de vierde verdieping van het kantoorgebouw Central Park. Vanuit het hart van Nederland, in het Utrecht Central Business District, gaat het nieuwe kantoor diensten aanbieden als Agency, Valuations, Capital Markets en Property Management. Het nieuwe full-service kantoor opent begin 2023 de deuren.

Op naar volledig klimaatneutraal
Colliers is een internationale en beursgenoteerde adviseur, die bijdraagt aan een betere samenleving door complexe vastgoedvraagstukken op te lossen en de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. Robert Kok, directeur Colliers Utrecht: “We willen niet alleen als adviseur een belangrijke rol spelen in de verduurzaming van vastgoed, maar ook zelf doen wat goed is. Zo willen we binnen vijf jaar volledig klimaatneutraal zijn. Ons nieuwe kantoor in Central Park ziet er niet alleen geweldig uit, maar draagt actief bij aan deze missie.”

Groen, duurzaam en smart
Central Park laat zien dat hoge eisen op het gebied van duurzaamheid én architectuur goed samengaan. Het gebouw springt in het oog door de elegante vormgeving, de grote ramen en het inpandige stadspark van 500 m² op de 11e en 12e verdieping. Het gebouw heeft een energielabel EPU A++++ en is uitgerust met slimme gevels, energiebesparende (klimaat)installaties, zonnepanelen, een WKO-installatie en smart lichtsensoren. Het gebouw heeft een BREEAM Excellent-certificaat en wordt naar verwachting in energieverbruik Paris Proof.

Centraal en goed bereikbaar
Colliers stimuleert medewerkers om zo veel mogelijk met deelauto’s, fietsen, elektrische scooters en het openbaar vervoer te reizen om de vervoersuitstoot te verminderen. De centrale ligging van Central Park direct naast Utrecht Centraal Station maakt reizen met het openbaar vervoer snel en comfortabel. Ook zijn in de parkeergarage van Central Park volop laadpalen voor elektrische

Verhuur
Central Park is ontwikkeld door de joint venture Angelo Gordon en APF International. Bouwinvest is sinds vorig jaar eigenaar en verhuurder van het gebouw. Deze verhuurtransactie kwam rechtstreeks tot stand tussen APF International / Angelo Gordon en Colliers, in samenwerking met Cushman & Wakefield, JLL en Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting. Het gebouw bestaat uit 23 verdiepingen met in totaal ruim 28.500 m² kantoorruimte, 500 m² horeca op de begane grond en een stadspark. De verdiepingen hebben een verhuurbaar vloeroppervlakte van 1.350 m². Deelverhuur in kleinere units is mogelijk. Reeds gecontracteerde huurders zijn onder andere ABN AMRO, McDonald’s, Zanders, Trengo, Overtaal, PepsiCo en IWG.

www.centralpark-utrecht.nl

Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International