Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

BREEAM Very Good certificaat voor Treehouse Utrecht

In het hart van Rijnsweerd, genesteld tussen de aderen van de A27 en A28, is het gebouw Treehouse gelegen. Dit fantastische kantoorconcept, slechts een steenworp verwijderd van de bushalte, combineert moeiteloos toegankelijkheid en esthetiek, waardoor het een ideale bestemming is voor bedrijven die streven naar connectiviteit en herkenbaarheid.

Recentelijk heeft Treehouse een grootschalige transformatie ondergaan, niet alleen in uitstraling, maar ook in functionaliteit. Met deze grootschalige renovatie heeft het gebouw een nieuwe identiteit aangenomen, een die naadloos aansluit bij de moderne werkbehoeften met de nieuwste slimme oplossingen en heel veel faciliteiten.

Onderdeel van de renovatie waren werkzaamheden voor de toekenning van een BREEAM ‘Very Good’ certificaat. Door deze prestatie werken we aan een groenere, gezondere werkplek en een duurzame toekomst.

Treehouse Utrecht schittert niet alleen in duurzaamheid, maar ook in de veelzijdigheid en kwaliteit van zijn voorzieningen. Met negen vergaderkamers, twee stilteruimten, een koffiebar, een grab&go bar, een volledig uitgeruste gym, deelfietsen en talrijke zitplaatsen, zowel binnen als buiten, is het meer dan alleen een werkplek. Het is een levendige gemeenschap, een plaats waar werk en welzijn samenkomen. 

Voor bedrijven die op zoek zijn naar een ruimte die zowel hun waarden als hun behoeften weerspiegelt, biedt Treehouse Utrecht een unieke kans. Met nog ca. 6.300 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, staat het klaar om nieuwe huurders te verwelkomen in zijn groene, bruisende omgeving. Voor meer informatie, bezoek www.treehouseutrecht.nl of neem contact op met ons verhuurteam bij JLL, CBRE of Muus RE.

Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International