Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Aspen verkoopt distributiecentrum Timberland van 52.000 m²

Aspen Real Estate Investments B.V. heeft in samenwerking met APF International de distributieruimte van Timberland op het Businesspark XL in Almelo verkocht. Eind vorig jaar bereikte Aspen nog overeenstemming met Timberland voor de uitbreiding van het distributiecentrum en een langjarige verlenging van de huurovereenkomst. Na oplevering van deze nieuwbouw afgelopen maand, is de totale omvang van het distributiecentrum ca. 52.000 m², hetgeen nu is verkocht.

Het distributiecentrum, bestaande uit ca. 47.500 m² warehouse, 1.500 m² kantoorruimte, 3.000 m² mezzanine en 265 parkeerplaatsen, bevindt zich op het Businesspark XL in Almelo dat zich kenmerkt door duurzame maatregelen zoals centraal georganiseerde en duurzame energie inkoop, afvalstoffenmanagement en onderhoud van het vele groen in de omgeving.

Bert Knot, Directeur van Aspen Real Estate Investments: “Na de voltooiing van de uitbreiding van het distributiecentrum met ca. 13.000 m², en de verlenging van de huurovereenkomst met 10 jaar voor zowel het uitbreidingsdeel als verlenging van het bestaande deel, is ook de realisatie van de verkoop op het juiste moment een belangrijke mijlpaal voor ons. Dit neemt niet weg dat Aspen blijft focussen op verdere uitbreiding van haar portefeuille in Europa en natuurlijk specifiek de Nederlandse markt.”

Aspen Real Estate Investments B.V. werd bij deze gehele transactie begeleid door haar lokale partner APF International. Verkoper werd bijgestaan door Osborne & Clarke en PWC.

Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International