Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Aspen en APF verhuren aan Synderella in Nucatus Amsterdam

APF International heeft namens haar opdrachtgever Aspen Real Estate Investments een langjarige huurovereenkomst gesloten met Office Operator Synderella voor de huur van ruim 1.100 m² kantoorruimte en bijbehorende parkeerplaatsen. Synderella zal de deuren openen in het volledig gerenoveerde gebouw ‘Nucatus’, gelegen aan de Laarderhoogtweg 7-19 in Amsterdam Zuidoost. De kantoorruimte die Synderella huurt is gelegen op de 3e verdieping van het gebouw en zal worden betrokken per 1 juli 2023.

Met de start in het volledig gerenoveerde Nucatus opent Synderella Serviced Offices haar 17e vestiging. Ruime ervaring als aanbieder van full service kantoren en een aanpak waarbij de eindgebruiker centraal staat, zijn een garantie voor het realiseren van een prettige werkomgeving voor alle nieuwe bedrijven die zich zullen vestigen in dit speelse en moderne gebouw. De serviced offices van Synderella zijn altijd voorzien van modern en comfortabel meubilair en uiteraard zijn basisbehoeften als Wifi, koffie/thee, schoonmaak en vergaderruimten inbegrepen. Ondernemers hoeven alleen nog hun laptop mee te brengen en ze kunnen aan de slag!

Nucatus, gelegen in Amsterdam Zuidoost, bestaat uit ruim 7.000 m² kantoorruimte en beschikt over 200 parkeerplaatsen. Nucatus zal mid 2023 gerenoveerd opgeleverd worden, waarbij de entreehal is vergroot en voorzien is van een prachtig interieur, vergaderkamers, een bemande receptiebalie en een onbemande supermarkt.

De verhuur kwam rechtsreeks tot stand tussen APF International en Synderella.

Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International