Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Aspen en APF kopen het Hoek3 gebouw in Amersfoort

Aspen Real Estate Investments B.V. heeft samen met APF International en een consortium van Israëlische investeerders het kantoorgebouw ‘Hoek3’ in Amersfoort middels een aandelentransactie gekocht van Signal Capital Partners. Deutsche Bank heeft de financiering gefaciliteerd.

‘Hoek3’ heeft een oppervlakte van ca. 30.000 m² verdeeld over 9 verdiepingen, telt 604 parkeerplaatsen en is gelegen aan de Van Asch van Wijkstraat 55. Het gebouw heeft in de eigendomsperiode van Signal, onder management van ARC Real Estate, een volledige upgrade gekregen, beschikt over een energielabel A en is volledig en langjarig verhuurd aan gerenommeerde huurders als ABN AMRO, Iddink Group, Nouryon en MVGM. Gelegen naast Station Amersfoort en met ruime parkeergelegenheid is het gebouw zowel met de auto als met het openbaar vervoer perfect bereikbaar. Tevens bevindt het zich op loopafstand van het stadshart.

Aspen Real Estate Investments B.V. is een vastgoedgroep die primair belegt in kantoren en logistiek in Nederland. Aspen is inmiddels al ruim tien jaar actief in Nederland met een zeer goed track record. Met de aankoop van Hoek3 telt de Nederlandse portefeuille van Aspen meer dan 200.000 m² en vertegenwoordigt deze een waarde van circa € 500 miljoen. Aspen heeft de wens haar portefeuille verder uit te breiden. APF International heeft gedurende deze tijd Aspen begeleid in de opbouw en samenstelling van de portefeuille. Het gestabiliseerde Hoek3 past perfect in haar lange termijn beleggingsprofiel.

Aspen en APF zijn bij deze aankoop geadviseerd door DLA Piper, PwC Nederland, Shalhav Tax & Law en Nivab Vastgoed Advies.

Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International