Recent Nieuws

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Kantoorruimte gelegen op de vierde verdieping aan het Stadhuisplein 70A te Gorinchem is succesvol verhuurd

Amvest koopt 66 woningen in Amsterdam van APF International

Amvest Investment Management koopt 66 vrijesectorhuurappartementen met 40 parkeerplaatsen aan de Jan Tooropstraat in Amsterdam van APF International. De huurappartementen worden opgenomen in de portefeuille van het Amvest Residential Core Fund. Eind 2018 wordt gestart met de bouw.

“Deze woningen zijn een mooie toevoeging aan de portefeuille van het Amvest Residential Core Fund”, zegt Wim Wensing, Chief Investment Officer van Amvest. “De woningen liggen in de wijk Overtoomse Veld, waar de stedelijke vernieuwing in volle gang is. Het karakter van de wijk verandert naar een levendige stedelijke wijk met veel ruimte en groen. Zo komen er steeds meer voorzieningen als cafés en winkels bij en wordt er geïnvesteerd in een goede woonomgeving. Overtoomse Veld wordt gewaardeerd om de ligging vlakbij het centrum en de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Die kwaliteiten maken dat mensen er graag wonen.”

De combinatie van de locatie en vrijesectorhuur, waar zoveel vraag naar is in Amsterdam, past goed bij de doelstellingen van het Amvest Residential Core Fund. Het fonds richt zich op duurzame eengezinswoningen en appartementen in het middeldure huursegment in de economisch sterke regio’s van Nederland, voornamelijk in en om de Randstad en de Brabantse stedenrij.

Het nieuwe appartementengebouw met 66 appartementen en 40 parkeerplaatsen wordt op een voormalige kantoorlocatie aan de Jan Tooropstraat gerealiseerd. Doordat er met veel oog voor detail is ontworpen, zal een hoogwaardig appartementengebouw ontstaan. Het gebouw heeft zeven woonlagen met hoofdzakelijk driekamerappartementen van gemiddeld 68m2. Ieder appartement beschikt over een balkon of terras. Daarnaast is er een collectieve binnentuin en een half verdiepte parkeerkelder.

Het project is een initiatief van APF International in samenwerking met Nobillon vastgoed. BNLA architecten uit Amsterdam tekende voor het ontwerp. De realisatie is in handen van Friso Bouw uit Sneek. De woningen worden naar verwachting in de eerste helft van 2020 opgeleverd.

Recent Nieuws

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Kantoorruimte gelegen op de vierde verdieping aan het Stadhuisplein 70A te Gorinchem is succesvol verhuurd

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International