Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

AG/APF verhuurt 1.350 m² in BREEAM Excellent gebouw ‘Central Park’ in Utrecht centrum

Het internationale adviesbureau Zanders B.V. zal per augustus 2021 haar Nederlandse hoofdkantoor verplaatsen van Bussum naar Utrecht en gaat ca. 1.350 m² kantoorruimte en bijbehorende parkeerplaatsen huren in de nieuwbouwontwikkeling Central Park te Utrecht.

Zanders, een toonaangevend internationaal adviesbureau gespecialiseerd in treasury management, risicomanagement en corporate finance, is een langjarig huurcontract aangegaan voor ca. 1.350 m² kantoorruimte op de 15e verdieping van kantoorontwikkeling Central Park. Zanders kiest hiermee voor de meest centrale locatie van Nederland, optimale bereikbaarheid, een groot park op 45 meter hoogte in het hart van het gebouw en slimme en moderne faciliteiten.

Pal naast Utrecht Centraal Station wordt met Central Park ca. 28.000 m² kantoorruimte en 500 m² horecaruimte gerealiseerd. Central Park is een ware eyecatcher en een echte toevoeging aan de skyline van Utrecht. Ook wordt op de 11e en 12e verdieping van het gebouw een waar park gerealiseerd. Het gebouw wordt naar verwachting halverwege 2021 opgeleverd en zal worden voorzien van een BREEAM Excellent certificaat. Daarnaast heeft het gebouw een WKO installatie die voorziet in de energievoorziening en uiteraard zijn op het dak zonnepanelen aanwezig.

Central Park is een ontwikkeling van Angelo Gordon en APF International en is momenteel in aanbouw in het hart van het nieuwe Utrechtse ‘Central Business District’. Zanders behoort, net als ABN AMRO en IWG, tot de eerste gebruikers van het kantoorgebouw. Hiermee ontstaat een fraaie huurdersamenstelling en is al circa 10.000 m² van het gebouw verhuurd. Het Bouwinvest Office Fund is eigenaar van Central Park en zal het in portefeuille opnemen na oplevering. Voor Bouwinvest is het een hele goede aanvulling op de kantorenportefeuille die vooral gericht is op toekomstbestendige kantoorruimte, waarbij flexibiliteit en duurzaamheid centraal staan. Bouwinvest investeert in inspirerende plekken waar mensen graag werken en elkaar ontmoeten. Central Park is hier een prachtig voorbeeld van.

“Zanders heeft voor Central Park gekozen vanwege de moderne uitstraling van het kantoor in een dynamische omgeving. Central Park staat in het centrum van het land, met de beste (OV) bereikbaarheid die men kan wensen. Voor Zanders is de bereikbaarheid voor zowel Nederlandse als internationale klanten en collega’s van groot belang. Daarnaast hebben wij als zakelijke dienstverlener behoefte aan het flexibel kunnen uitbreiden van tijdelijke kantoor- en vergaderruimte. Central Park biedt ons die combinatie van moderne uitstraling, perfecte locatie én de flexibiliteit en ontzorging van een multi-tenant gebouw.” aldus Sander van Tol en Bart-Jan Wittenberg (Partners bij Zanders).

Aangezien Central Park naast Utrecht CS en dichtbij de binnenstad ligt, komen veel gebruikers met het OV of de fiets, die ze in de onder het gebouw gelegen omvangrijke fietsenstalling kunnen parkeren.

JLL adviseerde, in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield en PEAK Development, de joint venture AG/APF. Zanders werd bijgestaan door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting.

Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International