Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Angelo Gordon/APF International verhuurt in totaal circa 785 m² v.v.o. aan verschillende huurders in kantoorgebouw VIDA

In VIDA, gelegen aan Kabelweg 57 in Amsterdam, hebben meerdere transacties plaatsgevonden. VIDA verwelkomt Forcyd en MOA Experience Center in het recentelijk gerenoveerde kantoorgebouw. Daarnaast is de huurovereenkomst met huurder Savills Investment Management B.V. vernieuwd, zij zullen verhuizen naar een andere ruimte in het gebouw.

Forcyd biedt advies en oplossingen op het gebied van fraude, geschillen en datalekken. Per 1 september heeft Forcyd hun nieuw gehuurde kantoorruimte (217 m² v.v.o.) betrokken op de 6e verdieping.

MOA Experience Center richt zicht op Marketing Insights, Onderzoek en Analytics. Deze expertise bestrijkt het hele terrein van het in kaart brengen van menselijk gedrag en behoeftes, ongeacht de methode van dataverzameling en analyse. Per 1 oktober is MOA Experience Center verhuisd naar hun kantoorruimte (320 m² v.v.o.) op de 2e verdieping.

Savills Investment Management is een wereldwijde speler op het gebied van vastgoedmanagement.  Zij hebben op dit moment 17 kantoren in 13 verschillende landen. Begin 2021 zal Savills IM verhuizen naar hun nieuwe kantoorruimte op de 7e verdieping (250 m² v.v.o.).

Afgelopen zomer is het door Ditt Officemakers gerenoveerde entreegebied opgeleverd. Het atrium op de eerste verdieping biedt ruimte als informele overlegruimte of als flexibele werkplek. Daarnaast zijn er twee grote vergaderkamers gerealiseerd die (zonder betaling) te gebruiken zijn door de huurders van het gebouw. Daarnaast is het buitenterrein van de entree aangepakt en is er een inpandige ruime fietsenstalling gemaakt.

Op dit moment is er circa 3.530 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 175 m² v.v.o. kantoorruimte.

Recent Nieuws

Eerste gebouw van nieuwe ontwikkeling District West opgeleverd

APF verhuurt kantoorruimte in Zoetermeer

APF International realiseert huurverlenging in kantoorgebouw ‘Parktoren’ in Amstelveen

Login deelnemers

Inloggegevens vergeten? Neem Contact op met APF International