Recent news

APF International sluit huurovereenkomst met Essent in Life Office in Utrecht

United Legendz nieuwste huurder in gebouw Lighthouse op District West

Meijburg & Co verlengt huur in Amstelveen

Huurder breidt uit in kantoorgebouw The GRID: NuFlex Overheid B.V.

APF International heeft een huurovereenkomst getekend met NuFlex Overheid B.V. Zij zullen per 1 december 2022 hun gehuurde uitbreiden en huren daarmee de gehele tweede etage in kantoorgebouw The GRID, gelegen aan de Euclideslaan 251 te Utrecht. Het betreft circa 1.100 m² v.v.o., alsmede 20 parkeerplaatsen. Daarmee is The GRID voor 85% verhuurd.

In minder dan een decennium groeide detacheringsbureau NuFlex uit tot interim-specialist voor gemeenten in heel Nederland. Door hun focus op talentontwikkeling kunnen ze bevlogen, betrokken en kundige mensen leveren. In 2013 debuteerde NuFlex in deze flexmarkt. Bij de start lag hun focus op detachering in overheid en onderwijs, maar al snel maakte ze de keuze om zich te specialiseren. In de laatste paar jaar is de lokale overheid hun core business geworden. NuFlex kiest voor Burger- en Publiekszaken, het sociale domein, het ruimtelijke domein en de algemene bedrijfsvoering. Binnen deze afdelingen leveren ze vooral ondersteunend en adviserend werk.

APF International heeft het kantoorgebouw volledig gerenoveerd en voorzien van een A label, waardoor het pand gereed is voor een nieuw tijdperk. De entreehal is vergroot en voorzien van een prachtig interieur, een bemande grab&go bar, een receptiebalie en vergaderruimten voor alle huurders. Er zijn zonnepanelen geplaatst en maar liefst 30% van de parkeerplaatsen zijn elektrische parkeerplaatsen. Voor de verhuur is nog één etage beschikbaar, bestaande uit twee ruimtes van ca. 320 m² v.v.o. en 570 m² v.v.o. gelegen op de vijfde etage.

NuFlex werd bijgestaan door EQ real estate.

Recent news

APF International sluit huurovereenkomst met Essent in Life Office in Utrecht

United Legendz nieuwste huurder in gebouw Lighthouse op District West

Meijburg & Co verlengt huur in Amstelveen

Login participants

Forgot login details? Contact APF International