Vastgoedfondsen

Vastgoedfondsen van APF International worden altijd in beperkte kring geplaatst. Voor meer informatie over reeds geplaatste Vastgoedfondsen zie onderstaand.

APF XIX

Vastgoed CV APF XIX belegt in het multifunctionele gebouw ‘Fenixloods 1’, gelegen op Katendrecht te Rotterdam.

Gelegen tussen de Rijnhaven en de Veerlaan in de wijk Katendrecht te Rotterdam staan aan het water de twee historische Fenixloodsen. Fenixloods 1 wordt momenteel door Heijmans herontwikkeld tot een multifunctioneel gebouw met culturele, horeca- en kantoorruimte en een parkeergarage. In een nieuwe opbouw bovenop de loodsen zullen 78 huurwoningen en 134 koopwoningen worden gerealiseerd.
De huurwoningen zijn verkocht aan Syntrus Achmea en zullen worden verhuurd in het middeldure tot dure segment. Het merendeel van de koopwoningen is inmiddels verkocht aan particulieren. De parkeergarage is verkocht aan Holland Immo Group in samenwerking met Reyersen van Buuren ten behoeve van Parking Fund Nederland V.

APF International heeft het multifunctionele gebouw Fenixloods 1 met een verhuurbare vloeroppervlakte (vvo) van 6.041 m2 verworven voor Vastgoed CV APF XIX. Het fundament van deze belegging is het culturele cluster van 4.049 m2 dat voor 15 jaar is verhuurd aan de Gemeente Rotterdam. De overige ruimte in het
gebouw (1.992 m2 vvo) is bestemd voor horeca en kantoren.
Fenixloods 1 wordt naar verwachting opgeleverd in de zomer van 2018.

De succesvolle plaatsing in beperkte kring van Vastgoed CV APF XIX heeft op 18 januari 2017 plaatsgevonden. Deelname is derhalve niet langer mogelijk.

Recentelijk verkocht