Built on experience, building on vision

APF International is manager van vastgoedfondsen en investment manager van institutionele partijen. Momenteel beheren wij vastgoed in Europa met een totale waarde van circa een miljard euro, dit is exclusief deelnames in ontwikkelprojecten.

Het succes van APF International is evidence based. De afgelopen jaren hebben wij succesvol vastgoedfondsen geïnitieerd, in de markt gezet en afgerond.

De beleggers waarderen de expertise van het APF-team. Ons team bestaat uit betrokken en ervaren professionals met een zorgvuldig opgebouwde reputatie. Wij durven authentiek en eigengereid te zijn. Dit zorgt er, in combinatie met onze visie en het bijbehorende vakmanschap, voor dat het toevertrouwde kapitaal blijft toenemen. Bovendien blijven wij altijd op zoek naar andere beleggingsmogelijkheden en benutten nieuwe kansen in de steeds veranderende markt.

Investment management
Investment managementVan strategisch advies en management van omvangrijke vastgoedportefeuilles tot fondsinitiatie en gedegen commercieel object beheer.

Lees meer
De APF vastgoedfondsen
  • Geïnvesteerd vermogen € 653.453.749
  • Fondsen van APF International € 275.809.639
  • Investment management € 377.644.110
Parq Residence
Parq ResidenceBinnenkort in de verkoop: Parq Residence, 35 moderne appartementen in Rijksmonument te Wassenaar

Lees meer
Vastgoed CV APF XIX
Vastgoed CV APF XIX ‘Fenixloods 1’, Katendrecht te Rotterdam.

Lees meer Alle vastgoedfondsen

Op dit moment zijn wij op zoek naar beleggingsobjecten in de categorie kantoren en woningbouw
Op dit moment zijn wij op zoek naar beleggingsobjecten in de categorie kantoren en woningbouwHeeft u een dergelijk object in bezit? Neem dan contact met ons op.

Lees meer