Built on experience, building on vision

APF International is manager van vastgoedfondsen en investment manager van institutionele partijen. Momenteel beheren wij vastgoed in Europa met een totale waarde van ruim 710 miljoen euro, dit is exclusief deelnames in ontwikkelprojecten.

Het succes van APF International is evidence based. De afgelopen jaren hebben wij succesvol vastgoedfondsen geïnitieerd, in de markt gezet en afgerond.

De beleggers waarderen de expertise van het APF-team. Ons team bestaat uit betrokken en ervaren professionals met een zorgvuldig opgebouwde reputatie. Wij durven authentiek en eigengereid te zijn. Dit zorgt er, in combinatie met onze visie en het bijbehorende vakmanschap, voor dat het toevertrouwde kapitaal blijft toenemen. Bovendien blijven wij altijd op zoek naar andere beleggingsmogelijkheden en benutten nieuwe kansen in de steeds veranderende markt.

Investment management
Investment managementVan strategisch advies en management van omvangrijke vastgoedportefeuilles tot fondsinitiatie en gedegen commercieel object beheer.

Lees meer
De APF vastgoedfondsen
  • Geïnvesteerd vermogen € 653.453.749
  • Fondsen van APF International € 275.809.639
  • Investment management € 377.644.110
Het team
Het teamEen unieke mix van jarenlange ervaring, gedrevenheid en jeugdig enthousiasme is kenmerkend voor het team van APF International. Maak hier kennis met onze directie en medewerkers.

Lees meer
Vastgoed CV APF XVII
Vastgoed CV APF XVIIEen nieuw kantoorgebouw in Den Bosch.

Lees meer Alle vastgoedfondsen

Op dit moment zijn wij op zoek naar beleggingsobjecten in de categorie kantoren en woningbouw
Op dit moment zijn wij op zoek naar beleggingsobjecten in de categorie kantoren en woningbouwHeeft u een dergelijk object in bezit? Neem dan contact met ons op.

Lees meer